search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:57
MENU CLOSE

Η εξάρτησή μας από την δόση

13.11.2012 09:38
Η εξάρτησή μας από την δόση - Media

Τελικά θα μας την δώσουν την δόση μας να τελειώνουμε, γιατί οι πρώτες εφιδρώσεις  της στέρησης έχουν αρχίσει να γίνονται φανερές;

Τελικά θα μας την δώσουν την δόση μας να τελειώνουμε, γιατί οι πρώτες εφιδρώσεις  της στέρησης έχουν αρχίσει να γίνονται φανερές; Τρέμουμε μην τυχόν και δεν έρθουν τα λεφτά, μην τυχόν η  Γερμανία και το ΔΝΤ μας στερήσουν αυτή την τονωτική ένεση που χρειαζόμαστε για να συνέλθουμε…
Ακούμε εκφράσεις όπως η «δόση» , η «τονωτική ένεση» για την οικονομία, και βλέπουμε τη χώρα να μοιάζει με πρεζάκι που παρακαλεί για τη δόση του.
Σε αυτή την θλιβερή κατάσταση έχουμε περιέλθει : να μας είναι αναγκαία η …δόση. Κι όποιος το αρνείται,  παίζει σοβαρά με την υγεία της χώρας. Οι ευκαιριακές πολιτικές θα πληρωθούν ακριβά και στην ώρα τους – για αυτό ας μην αμφιβάλλει κανείς. Αυτό που χρειαζόμαστε δεν είναι να διαπιστώσουμε την αρρώστια μας αλλά να δοθεί  το σωστό φάρμακο. Ο γιατρός δεν χρειάζεται μόνο  για να διαγνώσει την γρίπη – αυτό είναι φανερό, από τα φταρνίσματα, τα ρίγη, τον πυρετό – αλλά για να σου χορηγεί τη σωστή θεραπεία. Αυτό χρειαζόμαστε κι όχι ψέματα ή κορώνες και λεονταρισμούς. Γιατί ακούμε άπειρους  καταγγελτικούς – φιλιππικούς – αλλά από συγκεκριμένες προτάσεις …ούτε κουβέντα!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01