search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:20
MENU CLOSE

Economist: «Η ωρολογιακή βόμβα στην καρδιά της Ευρώπης»

15.11.2012 16:52
Economist: «Η ωρολογιακή βόμβα στην καρδιά της Ευρώπης»  - Media

Με ένα σαφέστατο και περιεκτικό σε μήνυμα εξώφυλλο κυκλοφορεί το Economist στις 17 Νοεμβρίου. Έχει φωτογραφία γαλλικές μπαγκέτες δεμένες με τη γαλλική σημαία και ένα αναμμένο φυτίλι που είναι έτοιμο να τα τινάξει στον αέρα!

Με ένα σαφέστατο και περιεκτικό σε μήνυμα εξώφυλλο κυκλοφορεί το Economist στις 17 Νοεμβρίου.
 
Έχει φωτογραφία γαλλικές μπαγκέτες δεμένες με τη γαλλική σημαία και ένα αναμμένο φυτίλι που είναι έτοιμο να τα τινάξει στον αέρα!
 
Ο τίτλος, «Η ωρολογιακή βόμβα στην καρδιά της Ευρώπης» και δηλώνει το ουσιαστικό πρόβλημα της κρίσης. Δεν είναι η Ελλάδα ή η Ισπανία ή η Πορτογαλία, λέει εύλογα με τη φωτογραφία του εξωφύλλου του, το περιοδικό αλλά η Γαλλία που θα τινάξει στον αέρα όλη την Ευρώπη, εάν βέβαια κάποιος δεν σβήσει το φιτίλι…
 
Το περιοδικό περιλαμβάνει ένα 14σέλιδο αφιέρωμα για την κρίση στην Ευρώπη και για το πρόβλημα της Γαλλίας.
 
Πρόκειται στην ουσία για μία προειδοποίηση στη σημερινή Γερμανία και στους υποστηρικτές της που μάλλον δεν θα αισθάνονται ευχάριστα ούτε για τις προειδοποιήσεις του Economist, ούτε για τη διαφορετική προσέγγιση της αντιμετώπισης της κρίσης από τον Μπάρακ Ομπάμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:17