search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:46
MENU CLOSE

Θα εμφανιστεί τελικά ο Καλλικράτης;

31.03.2010 13:25
Θα εμφανιστεί τελικά ο Καλλικράτης; - Media

Παρά τα παράπονα του Κακλαμάνη για το κόστος του περίφημου Καλλικράτη, μετά την Κυριακή του Θωμά αναμένεται να παρουσιαστεί το σχέδιο νόμου για το νέο διοικητικό χάρτη της χώρας.

Παρά τα παράπονα του Κακλαμάνη για το κόστος του περίφημου Καλλικράτη, μετά την Κυριακή του Θωμά αναμένεται να παρουσιαστεί το σχέδιο νόμου για το νέο διοικητικό χάρτη της χώρας.

Η παρουσίαση του «Καλλικράτη», -η οποία έχει αναβληθεί ουκ ολίγες φορές- ορίστηκε κατόπιν σύσκεψης που είχε τη Μεγάλη Τετάρτη στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης με τον πρωθυπουργό, για την εβδομάδα μετά την Κυριακή του Θωμά.

Οι νομάρχες της χώρας πάντως ζητούν επίμονα συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών, ενώ απαιτούν να παραλάβουν το σχέδιο του «Καλλικράτη» πολύ πριν αυτό κατατεθεί προς συζήτηση στη Βουλή. Έτσι, στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΝΑΕ αποφασίστηκε η σύγκληση των νομαρχών κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου και η προσφυγή σε έκτακτο συνέδριο για τον «Καλλικράτη», προκειμένου να συζητηθούν διεξοδικότερα όλες οι λεπτομέρειες του νομοσχεδίου που αφορούν στα οικονομικά και στις αρμοδιότητες του β’ βαθμού της αυτοδιοίκησης, τους αιρετούς περιφερειάρχες.

Ας ελπίσουμε πάντως ότι αυτή τη φορά θα την κάνει την εμφάνισή του όντως ο «Καλλικράτης» και δεν θα περιμένει τα καλοκαιρινά μπάνια για να φανεί…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01