search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:47
MENU CLOSE

Στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο Τεμπονέρας

06.12.2012 09:24

Χθες το απόγευμα η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίαζε προκειμένου να αποφασίσει τη σύνθεση του 35μελούς οργάνου που θα προκύψει από τη νέα Κεντρική Επιτροπή.

Χθες το απόγευμα η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίαζε προκειμένου να αποφασίσει τη σύνθεση του 35μελούς οργάνου που θα προκύψει από τη νέα Κεντρική Επιτροπή. Οι σκέψεις ήταν είτε να εκλεγούν όλοι είτε ένα ποσοστό να μετέχει αριστίνδην. Από το όργανο αυτό θα προκύψει ένα μικρότερο συντονιστικό όργανο. Η πρόθεση είναι σε αυτό να μετέχουν 9 ή 11 μέλη – ενδεχομένως να υπάρξει και πρόταση για λιγότερα. Η νέα Κεντρική Επιτροπή θα συνέλθει για πρώτη φορά την άλλη Κυριακή.
Από την Κυριακή, πάντως, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ είναι και ο Διονύσης Τεμπονέρας, δικηγόρος και μέλος της Ενωτικής Κίνησης, στην οποία πρόεδρος είναι ο Αλέξης Μητρόπουλος. Ο Διονύσης είναι γιος του αγωνιστή Νίκου Τεμπονέρα, που δολοφονήθηκε στην Πάτρα το 1991… Στο πρόσωπό του δεν αναγνωρίστηκαν μόνο οι ικανότητες του Διονύση, αλλά τιμήθηκε και ο πατέρας του…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:47