search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:13
MENU CLOSE

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ συνεχίζει τις κινητοποιήσεις της

08.12.2012 08:04

Να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο στο μέτρο της διαθεσιμότητας των εργαζομένων.

Να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο στο μέτρο της διαθεσιμότητας των εργαζομένων.
 
Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο, 8 και 9 Δεκεμβρίου, οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα απέχουν από τα καθήκοντά τους, ενώ υπό κατάληψη θα παραμείνουν τα δημαρχεία και δημοτικά κτίρια μέχρι και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου.
 
Επιπλέον, η Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου ορίστηκε ως ημέρα γενικευμένων καταλήψεων όλων των υπηρεσιών των δήμων με παράλληλες γενικές συνελεύσεις ώστε να αποφασιστεί ο τρόπος κλιμάκωσης.
 
Την ίδια ημέρα, στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων στην Αθήνα προκειμένου να μεταφέρουν οι σύλλογοι τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων.
 
Μετά τη σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων θα συνεδριάσει εκ νέου η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ – ΟΤΑ προκειμένου να αποφασίσει τη μορφή των κινητοποιήσεων του κλάδου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:10