search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:08
MENU CLOSE

5.900 ευρώ τον μήνα δεν «χωνεύονται» με τίποτα…

14.01.2013 22:00
5.900 ευρώ τον μήνα δεν «χωνεύονται» με τίποτα... - Media

Αναβόσβησε σαν ξαφνικό φλας στην ιστοσελίδα της Διαύγειας το κοστολόγιο της εκπομπής «136» της ΕΡΤ, με την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Γιάννη Δάρρα.

Αναβόσβησε σαν ξαφνικό φλας στην ιστοσελίδα της Διαύγειας το κοστολόγιο της εκπομπής «136» της ΕΡΤ, με την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Γιάννη Δάρρα. Εκεί οι φορολογούμενοι σαν τα ζώα συνέλληνες πληροφορήθηκαν ότι η αμοιβή του πατριάρχη των ημεδαπών τηλε-σεφ Ηλία Μαμαλάκη, συνεργάτη της εκπομπής, (θα) ήταν περίπου 5.000 ευρώ τον μήνα, από την ιδιωτική εταιρεία παραγωγής (εξωτερική παραγωγή της ΕΡΤ), συν άλλα 900 ευρώ «κατόπιν συμφωνίας με τη διοίκηση της ΕΡΤ». Πόσες κομμένες συντάξεις γερόντων μάς κάνουν αθροιστικά 5.900 ευρώ τον μήνα; Το ποσό αυτό, από τον τρύπιο δημόσιο κορβανά, δεν χωνεύεται με τίποτα…

Ο κ. Μαμαλάκης αποχώρησε από την εκπομπή σχεδόν ταυτόχρονα με την ιντερνετική ανάρτηση. Δεν μάθαμε αν έλαβε ποτέ κάποια χρήματα και δεν εξήγησε ουσιαστικά γιατί έφυγε. «Βλέποντας τις πρώτες πρόβες ομολογώ ότι δεν μου άρεσε καθόλου. […] Ο λόγος της αποχώρησης είναι καθαρά προσωπικός και έχει να κάνει με προσωπικές εκτιμήσεις άλλων θεμάτων» δήλωσε κρυπτικά, ενώ οι φήμες περιέγραφαν ένα οργανωτικό σούπερ μπάχαλο, στα χνάρια των λαμπρών και πατροπαράδοτων τηλεοπτικών αξιών του… «άρπα κόλλα».
Δεν είναι ότι τα ζήτησε, δεν είναι ότι (ίσως δεν) τα εισέπραξε, είναι ότι του τα πρόσφεραν! Λεφτά του ελληνικού Δημοσίου, με νοοτροπία προ-μνημονιακή, σε ένα από τα τελευταία ανεξέλεγκτα φέουδα του καταρρέοντος πελατειακού και (τρι)κομματικού κράτους, τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.
Ο ίδιος γκρινιάζει ότι, αν υποβάλει άλλες, δικές του προτάσεις στην ΕΤ3 και στη ΝΕΤ για εκπομπές, είναι σίγουρος ότι θα τους τις απορρίψουν. Άραγε συνιστά αδιακρισία να ζητήσουμε να ανακοινώσει ο κ. Μαμαλάκης τα αναλυτικά εξοδολόγια αυτών των προτάσεών του; Πόσο κοστολογεί τον εαυτό του;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:04