search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:19
MENU CLOSE

Το ’πε, το ’πε ο παπαγάλος

17.01.2013 22:00
Το ’πε, το ’πε ο παπαγάλος - Media

Όλοι όσοι έχουμε κατοικίδια τα αγαπάμε πολύ και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε η ζωή τους (και μας) να είναι η καλύτερη εφικτή.

 Όλοι όσοι έχουμε κατοικίδια τα αγαπάμε πολύ και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε η ζωή τους (και μας) να είναι η καλύτερη εφικτή.

Ο Άντριου Γκρέϊ έχει εδώ και 10 χρόνια έναν όμορφο γκρι αφρικανικό παπαγάλο. Ο «Πέπερ», όπως λέγεται το πτηνό, ήταν ανήσυχος τον τελευταίο καιρό και έκρωζε διαρκώς. Ο 29χρονος που έχει πτυχίο σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στη μηχανική αποφάσισε να βρει μια λύση ώστε και το κατοικίδιο να είναι ευχαριστημένο και να γλιτώσει ο ίδιος τα αυτιά του.
 
«Ανακάλυψα ότι το πρόβλημά του ήταν πως ήθελε συνεχώς να είναι κοντά σε κόσμο και δεν του άρεσε να μένει μόνος του» είπε ο Γκρέϊ.
 
Έκατσε λοιπόν και έφτιαξε ένα ειδικό όχημα για χατίρι του «Πέπερ».  Το ρομποτικό όχημα κινείται όταν ο παπαγάλος πιέζει το ράμφος του σε ένα ειδικό κουμπί και έχει αισθητήρες γύρω γύρω ώστε να αποφεύγονται οι συγκρούσεις με τοίχους και έπιπλα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:19