search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:33
MENU CLOSE

«Απέδρασε» από το Περιστέρι ο ΠΑΟ

28.01.2013 08:14
«Απέδρασε» από το Περιστέρι ο ΠΑΟ - Media

Έπειτα από πέντε αγώνες χωρίς νίκη, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις επιτυχίες πανηγυρίζοντας το «διπλό» στο Περιστέρι με 2-1 επί του Ατρομήτου.

Έπειτα από πέντε αγώνες χωρίς νίκη, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις επιτυχίες πανηγυρίζοντας το «διπλό» στο Περιστέρι με 2-1 επί του Ατρομήτου. Αυτή ήταν και η πρώτη «πράσινη» νίκη στην εποχή Φάμπρι.
 
Νωρίτερα, ο Κοντρέρας λύτρωσε τους πρωτοπόρους «ερυθρόλευκους» στην Κομοτηνή γράφοντας το 0-1 στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανθρακικού.
 
Ο Αστέρας Τρίπολης ανέβηκε στη 2η θέση, αφού πέρασε σαν «σίφουνας» από τα Περιβόλια επικρατώντας του Πλατανιά με 3-0, ενώ την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ υπέστη την πρώτη εντός έδρας ήττα του σε εγχώριες διοργανώσεις από την Ξάνθη με 1-0, με τους Ακρίτες να φτάνουν στο πρώτο τους «διπλό».
 
Το μεσημέρι, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε εύκολα με 2-0 της Βέροιας χάρη σε δύο τέρματα του Ίλιτς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01