search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:57
MENU CLOSE

Τσίπρας προς αγρότες: Δεν μπορούν να σας επιτάξουν

04.02.2013 13:28
Τσίπρας προς αγρότες: Δεν μπορούν να σας επιτάξουν - Media

Η κυβέρνηση ξέχασε προεκλογικές δεσμεύσεις και κρύβεται πίσω από τα ΜΑΤ, είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, επισκεπτόμενος το μπλόκο των αγροτών στον Ορχομενό της Βοιωτίας.

«Εάν μαραζώσει η ύπαιθρος, εάν σταματήσει να παράγει η αγροτιά, δεν πρόκειται να βγούμε ποτέ από την κρίση», δήλωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας επισκεπτόμενος σήμερα το μπλόκο των αγροτών στον Ορχομενό Βοιωτίας.
 
Όπως είπε, η παρουσία του εκεί δεν είναι συμβολική αλλά ουσιαστική.
 
«Εμάς μας ενδιαφέρει να δούμε συγκεκριμένες και χειροπιαστές προτάσεις που θα καλυτερεύσουν την ζωή σας. Όχι λόγια του αέρα, διότι από λόγια έχετε χορτάσει», είπε ο κ. Τσίπρας
 
Παράλληλα επιτέθηκε στην κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι ξέχασε δεσμεύσεις και ότι κρύβεται πίσω από τα ΜΑΤ.
 
«Πριν από 6 μήνες είχαμε εκλογές και θυμάστε τι έλεγαν στα μπαλκόνια για να πάρουν την ψήφο. Και μόλις τελειώνουν οι εκλογές, ξεχνάνε τα λόγια και τις δεσμεύσεις και οι σωτήρες του τόπου κρύβονται πίσω από τις κλούβες με τα ματ», ανέφερε.
 
«Μόνο που με εσάς, εδώ, τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα, γιατί με εσάς δε μπορούν να στείλουν χαρτιά επιστράτευσης και να σας επιτάξουν. Να επιτάξουν τι; Τα τρακτέρ; Τα χέρια σας που σκαλίζουν τα χωράφια; Τι να επιτάξουν εδώ;», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01