search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:56
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου, μαζί με το «Πράσινο Ποντίκι»

07.02.2013 06:57
oldphotosprotosellido_7.2.131360178979.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Μαγείρεμα της συμφοράς» και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το δήθεν τυχαίο «λάθος» του ΔΝΤ.  Η «διάσωση» της χώρας δεν βγαίνει και το ΔΝΤ αλλοιώνει τις προβλέψεις του προκειμένου με πειραγμένα στοιχεία να εμφανίσει την «ανάπτυξη» (Σελ 3,4,10,11)

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Μαγείρεμα της συμφοράς» και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το δήθεν τυχαίο «λάθος» του ΔΝΤ.  Η «διάσωση» της χώρας δεν βγαίνει και το ΔΝΤ αλλοιώνει τις προβλέψεις του προκειμένου με πειραγμένα στοιχεία να εμφανίσει την «ανάπτυξη» (Σελ 3,4,10,11)
 
ΑΟΖ: Σε παγίδα έντασης το Αιγαίο την άνοιξη. Η Άγκυρα, εκμεταλλευόμενη την εγκληματική αδιαφορία της κυβέρνησης, ετοιμάζει έρευνες εντός της ελληνικής ΑΟΖ. (Σελ 20)
 
ΣΥΡΙΖΑ: Έμφαση στο πρόγραμμα και αντεπίθεση στην οικονομία. Η νέα στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ στο μεγάλο πολιτικό παιχνίδι. (Σελ 8,9)
 
ΒΙΑ: Το «δόγμα Δένδια» ανάβει πολιτικές φωτιές και ευνοεί τη Χρυσή Αυγή και την ανάπτυξη της βίας. Με αλλοπρόσαλλες και επικίνδυνες πρακτικές και φρασεολογία κυβερνητικά στελέχη… επιτίθενται κατά κομμάτων, συνδικαλιστών, δικαστικών και δεν συμμαζεύεται. (Σελ 16,17)
 
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ: Ποιοι, τι είναι και τι θέλουν τα (κατά την ΕΛ.ΑΣ.) «μωρά της νεοτρομοκρατίας» τα οποία παρά τις συλλήψεις ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. (Σελ 48,49)
  
ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: «Το αμαρτωλό τρίγωνο της διεθνούς κλεπτοκρατίας»:
Έκθεση – σοκ που αποκαλύπτει την απόλυτη συνταγή κερδοσκοπίας και την αφαίμαξη δημόσιου χρήματος,  μέσω της ανάπτυξης «βιομηχανίας» αγωγών από πολυεθνικές και επενδυτές κατά των χωρών που λαμβάνουν μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος, της δημόσιας υγείας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!  Ακόμα: Οδηγός: μετατροπή τζακιού σε ενεργειακό / ΛΑΡΚΟ: το κρυφό μπόνους του ΤΑΙΠΕΔ στους επίδοξους επενδυτές
 
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Συνέντευξη: Φοίβος Δεληβοριάς: «Η έκπτωση των ηρώων είναι ανάγκη σε μια κοινωνία» Ακόμη: Ο ρατσισμός της ηλικίας / Η κυρία που σαρώνει τα βραβεία /Ο νηφάλιος κ.Χριστιανόπουλος /  Τι θέλει, επιτέλους, η «καθαρή» Χρυσή Αυγή, από τα τραγούδια των «μιαρών» αριστεριστών και τα «δανείζεται» συνέχεια;
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:56