search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:19
MENU CLOSE

Στις επάλξεις του ΦΠΑ

12.02.2013 12:06
Στις επάλξεις του ΦΠΑ - Media

Θα είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον – αν ισχύει – το γεγονός ότι από τα 500 εκατομμύρια επιστροφής ΦΠΑ στους αγρότες τα 250 περίπου εκατομμύρια είναι παράνομα και προϊόν απάτης.

Θα είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον – αν ισχύει – το γεγονός ότι από τα 500 εκατομμύρια επιστροφής ΦΠΑ στους αγρότες τα 250 περίπου εκατομμύρια είναι παράνομα και προϊόν απάτης. Θα είχε ενδιαφέρον γιατί δεν θα μπορούσε καμιά από εκείνες τις πρόθυμες πολιτικές δυνάμεις στις επιλεκτικές παραγραφές να ισχυριστεί ότι πρόκειται για μεμονωμένο γεγονός, όταν αφορά 35 χιλιάδες αγωνιζόμενους στις επάλξεις αγρότες. Μιλάμε για απάτη συνειδητή και χρόνια. Αυτή ανακαλύφθηκε πρόσφατα λόγω συγκυριών. Εδώ δεν θα συνυπολογίσουμε τα αμέτρητα δισ. των επιχορηγήσεων που έγιναν ό,τι έγιναν…
 
Εύλογα θα αναρωτιέται ο μέσος Έλληνας πολίτης που πληρώνει αδρά τα μπλόκα, τους αποκλεισμούς και τις επιχορηγήσεις στους αγρότες τα τελευταία τριάντα χρόνια, αν υπάρχουν ανάμεσα στους αγωνιζόμενους αγρότες κάποιοι από τους 35 χιλιάδες που ενέχονται στις χοντρές απάτες κατά του Δημοσίου.
 
Κοντολογίς, στη χώρα μας είναι θεσμός η παραβατικότητα να αναγνωρίζεται αποκλειστικά – και όχι άδικα – στο κεφάλαιο γενικώς και αορίστως. Δηλαδή, αν μερικά εκατομμύρια μικρο-οφειλετών χρωστάνε στο χειμαζόμενο Δημόσιο περί τα 3 δισ., αυτό δεν μετρά…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01