search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:52
MENU CLOSE

Βόλος: Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός που απήγαγε και άφησε γυμνό αντίζηλό του

14.02.2013 15:43
Βόλος: Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός που απήγαγε και άφησε γυμνό αντίζηλό του - Media

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε στο Βόλο 32χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι λόγω ερωτικής αντιζηλίας, οδήγησε με τη βία 23χρονο σε ερημική τοποθεσία, όπου -μεταξύ άλλων – τον υποχρέωσε να γδυθεί και τον εγκατέλειψε.

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε στο Βόλο 32χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι λόγω ερωτικής αντιζηλίας, οδήγησε με τη βία 23χρονο σε ερημική τοποθεσία, τον απείλησε με όπλο, τον χτύπησε, του κατέστρεψε το κινητό, τον υποχρέωσε να γδυθεί, του φόρεσε χειροπέδες και τον εγκατέλειψε.
 
Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης τον βρήκε στη συνέχεια κάποιος βοσκός ο οποίος του έδωσε ρούχα και έτσι ο 23χρονος μπόρεσε να φθάσει ως την αστυνομία όπου κατήγγειλε το γεγονός.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες αιτία ήταν προσωπική αντιζηλία για κάποια κοπέλα.
 
Με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ ο υπαρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01