search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:56
MENU CLOSE

«Τα είδε όλα» στην Καλαμπάκα η Φώφη Γεννηματά

18.02.2013 10:37
«Τα είδε όλα» στην Καλαμπάκα η Φώφη Γεννηματά - Media

Φράσεις όπως «Αν συνεχίσουμε έτσι από κόμμα θα γίνουμε φθηνό κρεοπωλείο», «βιλαέτια στο κόμμα»,«τα πρωτοκλασάτα στελέχη μπερδεύουν μέλη και οπαδούς» ακούστηκαν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του ΠΑΣΟΚ στο Τρίκαλα που έγινε στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου και στην οποία παραβρέθηκε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Φώφη Γεννηματά.

Την έντονη δυσαρέσκεια των μελών του ΠΑΣΟΚ άκουσε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Φώφη Γεννηματά κατά την επίσκεψή της στην Καλαμπάκα όπου μετέβη για να παρακολουθήσει τον προσυνεδριακό διάλογο.
 
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το trikalanews.gr το τοπικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Χρύσα Ντιντή,  εμφανίσθηκε οργισμένη με την κατάσταση του κόμματος και έκανε αναφορά για … βιλαέτια στο κόμμα και για θολή γραμμή των πρωτοκλασάτων στελεχών στα ΜΜΕ που μπερδεύουν ενόψει Συνεδρίου τα στελέχη και τους οπαδούς.
 
Παράλληλα έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν όταν πήρε τον λόγο ο πρώην βουλευτής, Χρήστος Μαγκούφης καθώς και όταν λίγο αργότερα τοπικό στέλεχος προειδοποίησε ότι «αν συνεχίσουμε έτσι από κόμμα θα γίνουμε φθηνό κρεοπωλείο». Μάλιστα λόγο των έντονων αντιδράσεων ο γραμματέας της νομαρχιακής οργάνωσης του κόμματος ζητούσε συνεχώς, χωρίς αποτέλεσμα, από τους συντρόφους του να ηρεμήσουν προκειμένου να διεξαχθεί χωρίς εντάσεις ο προσυνεδριακός διάλογος.
 
Παίρνοντας το λόγο η κ. Γεννηματά ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «το μήνυμα των εκλογών ήταν σαφέστατο αλλά είναι βέβαιο ότι η καρδιά του κόσμου «χτυπά» στο ΠΑΣΟΚ το οποίο μπορεί να ξαναγίνει δυνατό γιατί όλοι αναγνωρίζουν το σημαντικό ρόλο και την προσφορά του στην μεταπολιτευτική περίοδο της χώρας. Πρέπει από κοινού να δουλέψουμε για το νέο καταστατικό βαδίζοντας προς το συνέδριο και την πορεία  του κόμματος» και έκανε λόγο για αλλαγή της φυσιογνωμίας του κόμματος λέγοντας ότι «απαιτείται μεγαλύτερη συλλογικότητα , περισσότερη δημοκρατία για να σχεδιάσουμε πως θα αντιμετωπίσουμε την κρίση και την πορεία για το  μέλλον».
 
Στο μεταξύ από την εκδήλωση απουσίαζαν οι Κώστας Παταβούκας, Χρήστος Γατσέλης και Γρηγόρης Χαρισιάδης, υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στις τελευταίες εκλογές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:56