search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:42
MENU CLOSE

Χανιά: Γονείς αλυσόδεναν 12χρονο γιατί ήταν… άτακτος

22.02.2013 07:43
Σε αργία ο 50χρονος δάσκαλος στην Άρτα - Media

Νέο περιστατικό πρωτοφανούς κακοποίησης παιδιού ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Πέμπτη όταν βρέθηκε να περιφέρεται στη συνοικία Χαλέπα των Χανίων ένα παιδάκι 12 ετών.

Νέο περιστατικό πρωτοφανούς κακοποίησης παιδιού ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Πέμπτη όταν βρέθηκε να περιφέρεται στη συνοικία Χαλέπα των Χανίων ένα παιδάκι 12 ετών.
 
Σύμφωνα με το cretalive.gr, o 12χρονος από την Αλβανία βρέθηκε να περιφέρεται στους δρόμους των Χανίων, το απόγευμα της Πέμπτης, όταν οι αστυνομικοί που περνούσαν από κοντά του διαπίστωσαν κάποιο πρόβλημα στην κίνηση.
 
Τον ρώτησαν και τότε εκείνος άρχισε να αφηγείται τις τραγικές συνθήκες διαβίωσης του. Όπως τους είπε, λίγο αργότερα στο αστυνομικό μέγαρο όπου μεταφέρθηκε, οι γονείς του – ο 46χρονος πατέρας του και η 43χρονη μητέρα του – το τελευταίο διάστημα, του έκαναν "δώρο" μία αλυσίδα και τον… έδεναν με λουκέτο σε όργανο γυμναστικής μέσα στο σπίτι τους, επειδή ήταν … άτακτος.
 
Μετά τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες του 12χρονου οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους γονείς του ενώ όπως τους είπε ο ανήλικος, συχνά και ο 21χρονος αδελφός του τον χτυπούσε.
 
Ο 12χρονος παραμένει στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων ενώ οι γονείς του αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:41