15/10/2019 08:15:35

Νέες ποινικές διώξεις για τους αδερφούς Ψωμιάδη

Νέες ποινικές διώξεις εναντίον του Παναγιώτη και του Διονύση Ψωμιάδη ασκήθηκαν από την εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για την υπόθεση με τα «45άρια» όπως αναφέρει το seleo.gr
 
Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ηθική αυτουργία σε απιστία σε βάρος του δημοσίου από κοινού και κατ' εξακολούθηση σύμφωνα πάντα με το ειδησεογραφικό site.
 
Η υπόθεση αφορά έργα, προϋπολογισμού έως 45.000 ευρώ, τα οποία ανατίθεντο απευθείας σε εργολάβους με πρόχειρους διαγωνισμούς. H ζημιά που υπέστη το Δημόσιο υπολογίζεται σε 4,1 εκ. ευρώ.
 
Υπενθυμίζεται ότι Παναγιώτης Ψωμιάδης έχει καταδικαστεί από τον Άρειο Πάγο σε φυλάκιση 1 έτους με 3ετή αναστολή για την υπερβολική μείωση προστίμου που έκανε σε πρατηριούχο ο οποίος νόθευε καύσιμα.
 
Ο τέως νομάρχης Θεσσαλονίκης έχει τεθεί σε αργεία από τη θέση του Περιφεριάρχη. Ο κ. Ψωμιάδης έχει, πάντως, προσβάλει την αργία στο ΣτΕ, όπου εκκρεμεί η έκδοση απόφασης.
ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.