search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:15
MENU CLOSE

Γιούνκερ: Δεν θα επαναλάβουμε ποτέ την λύση που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα

15.03.2013 12:35
Γιούνκερ: Δεν θα επαναλάβουμε ποτέ την λύση που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα - Media

Λύση για την Κύπρο εντός του Σαββατοκύριακου επιθυμεί ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και πρώην επικεφαλής του Eurogrοup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Λύση για την Κύπρο εντός του Σαββατοκύριακου επιθυμεί ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και πρώην επικεφαλής του Eurogrοup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
 
«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα περάσει αυτό το Σαββατοκύριακο χωρίς να υπάρξει λύση στο κυπριακό πρόβλημα», ανέφερε, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο επανάληψης μίας λύσης «α λα ελληνικά» αναφερόμενος στο «κούρεμα»
 
Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για ενδεχόμενο «κούρεμα» του χρέους που θα προκαλούσε ζημιές στους ιδιώτες επενδυτές, απάντησε: «Δεν πιστεύω ότι πρέπει να κατευθυνθούμε σε παρόμοια λύση με τυφλό τρόπο, θα πρέπει να αναζητήσουμε μια λύση που δεν συνιστά καθαρή και απλή διαγραφή χρέους».

Ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου προσέθεσε στο σημείο αυτό ότι η Ευρωζώνη, η οποία είχε ήδη υποδείξει ότι αυτή η λύση η οποία εφαρμόστηκε στην Ελλάδα ήταν μοναδική(σημ: εξαίρεση), θα πρέπει να είναι προσεκτική αναφορικά με την αξιοπιστία. Πρόσθεσε δε ότι «δεν θα επαναλάβουμε ποτέ τη λύση που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01