search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:05
MENU CLOSE

Βαρουφάκης – Νταλάρας: Η σωτήρια εναλλακτική πρόταση για την Κύπρο

22.03.2013 13:59
Βαρουφάκης - Νταλάρας: Η σωτήρια εναλλακτική πρόταση για την Κύπρο - Media

Μέχρι πρότινος, η Κύπρος είχε γλιτώσει από τους Έλληνες ειδικούς, οι οποίοι ήσαν αφοσιωμένοι στη «σωτηρία» της χώρας μας… Αλλά, για μια ακόμη φορά, επιβεβαιώνεται το «ενός κακού μύρια έπονται»!

Μέχρι πρότινος, η Κύπρος είχε γλιτώσει από τους Έλληνες ειδικούς, οι οποίοι ήσαν αφοσιωμένοι στη «σωτηρία» της χώρας μας… Αλλά, για μια ακόμη φορά, επιβεβαιώνεται το «ενός κακού μύρια έπονται»! Για την Κύπρο, τον λόγο έλαβαν – όπως ήταν απελπιστικά αναμενόμενο – ο πανταχού παρών και για πάσα οικονομική, ψυχολογική ή πολιτική νόσο ειδήμων εθνικός μας οικονομολόγος καθηγητής κ. Βαρουφάκης ταυτόχρονα με τον επίσης εθνικό μας τραγουδιστή και ειδικό, βεβαίως, επί των θεμάτων του κυπριακού ελληνισμού κ. Γιώργο Νταλάρα. Αμφότεροι, επιδεικνύοντας θαυμαστά αντανακλαστικά, άρπαξαν την ευκαιρία για να κάνουν δηλώσεις – αυτές που περίμενε το Έθνος σύσσωμο… – εκθέτοντας την (βαρύνουσα) ιστορική τους άποψη για τη σωτηρία της μαρτυρικής Μεγαλονήσου. Μια πρώτη πρόταση είναι να τους δανείσουμε στους αδελφούς Κυπρίους για να τους βοηθήσουν με τις γνώσεις τους σ’ αυτή τη κρίσιμη για τη Μεγαλόνησο ιστορική στιγμή. Με το πέρας της εθνικής τους αποστολής, μας τους αποστέλλουν εκ νέου πίσω στη μητέρα πατρίδα – για να την αποτελειώσουν κι αυτήν… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59