search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:19
MENU CLOSE

Ένταση με μία προσαγωγή στο Σύνταγμα

24.03.2013 09:46
Ένταση με μία προσαγωγή στο Σύνταγμα - Media

Μικροένταση σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο Σύνταγμα μεταξύ μελών της οργάνωσης «Σπίθα» και της αστυνομίας με αποτέλεσμα την προσαγωγή ενός ατόμου.


Μικροένταση σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο Σύνταγμα μεταξύ μελών της οργάνωσης «Σπίθα» και της αστυνομίας με αποτέλεσμα την προσαγωγή ενός ατόμου.

Συγκεντρωμένοι σήκωσαν πανό για την Κύπρο στο οποίο αναγραφόταν «Ενωμένη Ρωμιοσύνη. Μαζί αδέλφια μας. Ελλάδα-Κύπρος, Μίκης Θεοδωράκης», ενώ διαμαρτυρήθηκαν και για την ισχυρή αστυνόμευση και τον αποκλεισμό της περιοχής, όπου θα γίνει η παρέλαση.

Δυνάμεις των ΜΑΤ, στο κάτω μέρος της πλατείας Συντάγματος, απώθησαν τους διαμαρτυρόμενους προς την οδό Ερμού, υπήρξαν διαπληκτισμοί στη διάρκεια των οποίων η αστυνομία προχώρησε την προσαγωγή του ατόμου, το οποίο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι στέλεχος της «Σπίθας».

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Το video είναι από το protothema.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01