search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:37
MENU CLOSE

Εσωτερικές αντιδράσεις

28.03.2013 22:00

Αντιδράσεις εντός ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δηλώσεις του υπεύθυνου Οικονομικής Πολιτικής Γιάννη Μηλιού για την απόφαση του Eurogroup…

Σχολιάζοντας την απόφαση του Eurogroup ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός ασκεί κριτική γιατί «αντί να χρησιμοποιεί ευρωπαϊκούς θεσμούς, όπως τον ευρωπαϊκό μηχανισμό σταθερότητας ESM, για την ανακεφαλαιοποίηση», ορίζει για άλλη μια φορά έκτακτο πλαίσιο λύσης. Στη δήλωση αυτή αντιδρούν με κείμενό τους μέλη του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι ο ESM επί της ουσίας συνδέεται με τα μνημόνια, αλλά ακόμη και αν υποτεθεί ότι αυτό δεν είναι απαραίτητο, ρωτούν πώς συνδυάζεται η παραπάνω θέση που ουσιαστικά προκρίνει την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών μέσω του συγκεκριμένου μηχανισμού – διαδικασία που, όπως αναφέρουν, καταλήγει στο πέρασμά τους στην κυριότητα της ΕΚΤ και της Ε.Ε. – με την προγραμματική θέση περί εθνικοποίησης -κοινωνικοποίησης των τραπεζών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:36