search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:48
MENU CLOSE

Δύο συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό φοιτητή που αρνήθηκε να πληρώσει χωρίς απόδειξη

03.04.2013 14:09
Δύο συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό φοιτητή που αρνήθηκε να πληρώσει χωρίς απόδειξη - Media

Στη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησε η αστυνομία για τον ξυλοδαρμό ενός 20χρονου φοιτητή ο οποίος, κάνοντας χρήση της σχετικής αγορανομικής διάταξη, αρνήθηκε να πληρώσει λογαριασμό σε καφετέρια της περιοχής καθώς δεν του έδωσαν απόδειξη.

Στη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησε η αστυνομία για τον ξυλοδαρμό ενός 20χρονου φοιτητή ο οποίος, κάνοντας χρήση της σχετικής αγορανομικής διάταξη, αρνήθηκε να πληρώσει λογαριασμό σε καφετέρια της περιοχής καθώς δεν του έδωσαν απόδειξη.
 
Πρόκειται για έναν 20χρονο και έναν 32χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Σύμφωνα με το xronos.gr,  20χρονος φοιτητής αποφάσισε με άλλα τρία άτομα να διασκεδάσουν σε κλαμπ της κεντρικής πλατείας Κομοτηνής.
 
Η παρέα των τεσσάρων φοιτητών ήπιε από δύο σφηνάκια ο καθένας και έκανε ένα λογαριασμό των 8 ευρώ συνολικά. 
 
Οι φοιτητές περίμεναν την απόδειξη για να πληρώσουν, η οποία όμως δεν ήρθε και έτσι αποφάσισαν να κάνουν χρήση της συγκεκριμένης διάταξης και να αποχωρήσουν από το μαγαζί.
 
Όταν οι φοιτητές έφυγαν από το κατάστημα άρχισαν να διασχίζουν την πλατεία Κομοτηνής. «Δεν είδαμε κάποιον να έρχεται πίσω μας. Οπότε κάναμε μία βόλτα είδαμε και κάποιους άλλους γνωστούς και περπατήσαμε στην πλατεία. Μερικοί προχώρησαν μπροστά και εγώ ήμουν πιο πίσω με άλλα δύο άτομα. Μετά άρχισα να ακούω τον σερβιτόρο να μας υποδεικνύει, πράγμα που εγώ άκουσα, ενώ οι φίλοι μου το είδαν. Εκείνη τη στιγμή άκουσα έναν άγνωστο από πίσω να μου λέει: «για 8 ευρώ ρε γύφτοι!» και την ώρα που πάω να γυρίσω, βλέποντας τον άγνωστο μαζί με το σερβιτόρο, ένιωσα το χτύπημα στο πρόσωπο».  
 
Ο νεαρός έχασε τις αισθήσεις του και αφού τον συνέφεραν οι συμφοιτητές του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής από το οποίο μετέβη στην Αθήνα για χειρουργική επέμβαση στην κάτω γνάθο του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01