search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:00
MENU CLOSE

Παράταση μέχρι 25 Απριλίου της Προανακριτικής

15.04.2013 17:31
Παράταση μέχρι 25 Απριλίου της Προανακριτικής - Media

Παράταση έως τις 25 Απριλίου των εργασιών της Προανακριτικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής.

Παράταση έως τις 25 Απριλίου των εργασιών της Προανακριτικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής.

Τα μέλη της Προανακριτικής έκριναν αναγκαίο να ζητήσουν παράταση 10 ημερών – οι εργασίες έληγαν τυπικά σήμερα, 15 Απριλίου -, προκειμένου να εξετάσουν τα νέα δεδομένα που προέκυψαν μετά την ενημέρωση από το ΣΔΟΕ, ότι το πόρισμα του για τους συγγενείς του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου δεν μπορεί να το παραδώσει νωρίτερα από τις 10 Ιουνίου.

Οι αργοί ρυθμοί ανταπόκρισης του ΣΔΟΕ στα αιτήματα της Προανακριτικής για τα στοιχεία από τους ελέγχους των λογαριασμών που βρίσκονται στη «λίστα Λαγκάρντ» ήταν στο επίκεντρο επικρίσεων τόσο του προέδρου της Επιτροπής, Χρήστου Μαρκογιαννάκη, όσο και του πρώην προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01