search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:27
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 9 Μαΐου, μαζί με το « Ποντίκι Art»

09.05.2013 05:15
oldphotosprotoselido_9.5.131368034489.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 9 Μαΐου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Οι μεταξωτές «επενδύσεις» θέλουν επιδέξιους… χειρισμούς» και αναλυτικό ρεπορτάζ για τα 44 χρόνια των πρωθυπουργικών εκδρομών στο Πεκίνο που δεν έφεραν κινεζικές επενδύσεις. Την ίδια ώρα η συγκυβέρνηση λέει πολλά «θα» και έχει πολλές ελπίδες, όμως υπάρχουν και μεγάλα ρίσκο. (Σελ 3,10,11)

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 9 Μαΐου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Οι μεταξωτές «επενδύσεις» θέλουν επιδέξιους… χειρισμούς» και αναλυτικό ρεπορτάζ για τα 44 χρόνια των πρωθυπουργικών εκδρομών στο Πεκίνο που δεν έφεραν κινεζικές επενδύσεις. Την ίδια ώρα η συγκυβέρνηση λέει πολλά «θα» και έχει πολλές ελπίδες, όμως υπάρχουν και μεγάλα ρίσκο. (Σελ 3,10,11)
 
ΚΟΜΙΣΙΟΝ – ΔΝΤ: Ομολογούν ότι διέλυσαν τη μεσαία τάξη και αναγγέλλουν νέα μέτρα στριμώχνοντας την κυβέρνηση. Διχασμένη η Ελλάδα σε πλούσιους και φτωχούς, με μισθούς στα Τάρταρα και ακρίβεια στα ύψη. (Σελ 4)
 
ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ν.Δ.: «Ευρωπαϊκά» φρου – φρου κι αρώματα για να κρύψουν τα αδιέξοδα. «Αγκάθια» το όνομα και ο… καραμανλισμός. (Σελ 5)
 
ΣΥΡΙΑ: Ατελείωτα τα πάθη των χριστιανών λόγω διώξεων και εμφυλίου. Παγιδευμένες στο πολιτικό χάος και τον εμφύλιο περίπου 2,5 εκατομμύρια ψυχές. (Σελ 46,47)
 
ΥΓΕΙΑ: Το οδοιπορικό της ανεργίας μιας νεαρής γιατρού απ’ τα Κύθηρα ως τη Γερμανία. Η ακτινοθεραπεύτρια – ογκολόγος Παναγιώτα Μαυροειδή, κάτοχος μεταπτυχιακού και διδακτορικού διπλώματος, ύστερα από 17 ολόκληρα χρόνια σπουδών, σήμερα είναι αγροτική γιατρός στα Κύθηρα. (Σελ 62)
 
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art».  Αφιέρωμα στον Λευτέρη Βογιατζή, τον μάστορα του θεάτρου που πάντρεψε τον ρεαλισμό με το όνειρο, την φρίκη, την παραίσθηση. Ακόμη: Γλαύκα, το εικονικό ρομποτάκι / Βασίλης Μπισμπίκης: Τέχνη στις κολεκτίβες / Το ελληνικό σινεμά στο Λουξεμβούργο / Οι «Mad Men» περνούν τις πόρτες της ζωής / Βόλτα στα μουσεία / Ο τρισδιάστατος κύριος Γκάτσμπι ανοίγει τις Κάννες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:27