search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:55
MENU CLOSE

Πως τα φέρνει η ζωή!

19.05.2013 21:00

Να είσαι πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, να στηρίζεις τα αιτήματα των απεργών….  και να έχεις τον γιο σου να δίνει Πανελλήνιες!

Να δεις πώς τα φέρνει η… ρουφιάνα η πολιτική ζωή πολλές φορές… Να είσαι πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, να στηρίζεις τα αιτήματα (προσέξτε, τα αιτήματα και όχι ντε και καλά την απεργία), να έχεις συντρόφους σου που να λένε «ναι» στην απεργία εν μέσω εξετάσεων κι εσύ να έχεις τον γιο σου να δίνει Πανελλήνιες! Ε, δεν είναι και η πιο εύκολη συγκυρία που μπορεί να σου τύχει… Για τον Πάνο Σκουρλέτη ο λόγος, και είναι αλήθεια ότι δεν μπορείς να παραβλέψεις ότι προτεραιότητα είναι η ψυχική ηρεμία του παιδιού σου σε μια τέτοια δοκιμασία. Πάντως, έχουμε διακρίνει ότι και ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ θεωρεί δίκαια τα αιτήματα των καθηγητών και αντιδρά σφόδρα, και σωστά, στο μέτρο της επιστράτευσης που επέλεξε η κυβέρνηση, δεν τάσσεται ανοιχτά υπέρ της απεργίας σε μέρες εξετάσεων. Να πούμε στον Πάνο Σκουρλέτη κάθε επιτυχία στον γιο του και ό,τι καλύτερο για τον ίδιο και για όλα τα παιδιά…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:55