search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:09
MENU CLOSE

Προανήγγειλαν… περικοπές 13ου και 14ου

01.05.2010 05:02
Προανήγγειλαν... περικοπές 13ου και 14ου - Media

Δύσκολες μέρες φαίνεται ότι περιμένουν τους εργαζόμενους στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 αν κρίνουμε (που κρίνουμε) από τα όσα τους είπε το μεσημέρι της Δευτέρας ο διευθυντής Άρης Πορτοσάλτε.

Δύσκολες μέρες φαίνεται ότι περιμένουν τους εργαζόμενους στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 αν κρίνουμε (που κρίνουμε) από τα όσα τους είπε το μεσημέρι της Δευτέρας ο διευθυντής Άρης Πορτοσάλτε.

Ο Πορτοσάλτε (όχι αφ’ εαυτού του βέβαια) τους κάλεσε σε γενική συνέλευση, στην οποία επί της ουσίας τους προϊδέασε για περικοπές της τάξης του 20%, χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο πού ακριβώς θα γίνουν.

Και φυσικά ως αιτία για τις κινήσεις αυτές προβάλλεται η οικονομική κρίση, παρόλο που, όπως ειπώθηκε στους εργαζόμενους, ο ιδιοκτήτης του σταθμού έχει καλές προθέσεις και δεν θα ήθελε να μπει σε διαδικασία περικοπών. Θα τις κάνει όμως αν επιτραπεί επίσημα η κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού ή αν κριθούν αναγκαίες (βλέπεις, αυτή η άτιμη η ανάγκη τα κάνει όλα και η τυφλή εφαρμογή της νομιμότητας, ειδικά όταν βολεύει…).

Είναι ένα ερώτημα πάντως αν αυτή η… ανάγκη θα έχει επιπτώσεις και στους εργαζόμενους του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ, με δεδομένο ότι στο παρελθόν, όταν ο Γιάννης Αλαφούζος δημιούργησε υπέρογκα χρέη στο τηλεοπτικό του κανάλι, το ραδιόφωνο πλήρωσε μεγάλο μέρος από τα σπασμένα..

Ο Άρης Πορτοσάλτε ναι μεν μετέφερε στους εργαζόμενους του ραδιοφώνου ότι η ιδιοκτησία δεν θα επαναλάβει παλιά λάθη, ασκώντας συνετή διαχείριση στην τηλεόραση, αν κρίνει όμως κάποιος από τις πρόσφατες μετεγγραφές του και το κοινό μυστικό ότι η τηλεόραση είναι το απωθημένο του Γιάννη Αλαφούζου, φαίνεται ότι οι ανησυχίες των ραδιοφωνατζήδων, ότι αυτοί θα κληθούν να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, δεν είναι καθόλου αβάσιμες…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01