search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:30
MENU CLOSE

Διαβάστε στο Ποντίκι Art που κυκλοφορεί

21.05.2013 21:00
Διαβάστε στο Ποντίκι Art που κυκλοφορεί - Media

Συνέντευξη Εβελίνα Παπούλια: «Πιο εύκολα σε κλέβουν στην Κηφισιά, παρά στην Κυψέλη»

Συνέντευξη Εβελίνα Παπούλια: «Πιο εύκολα σε κλέβουν στην Κηφισιά, παρά στην Κυψέλη»
 
Δελτίο καιρού:
Η υπεροχή του Γκάτσμπι
Τσαμπουκάς σε στύλ Λάρα Κρόφτ
Μηνονιακά μεσάνυχτα…στα Μουσεία
Η γελοιότητα στην εξουσία
 
Ρωτάμε τους κλέφτες που είναι τα λάφυρα. Εβδομήντα χρόνια μετά η Ελλάδα δεν ξέρει ούτε πόσα αρχαία κλάπηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, ούτε πού βρίσκονται σήμερα. Η αναποτελεσματικότητα της δημόσιας μηχανής σε όλο της το μεγαλείο.
 
Δισκογραφία διεθνούς …αλληλεγγύης. Οι  ηχογραφήσεις μέσω Διαδικτύου κερδίζουν ολοένα περισσότερο έδαφος, καταργώντας  την απόσταση μεταξύ των μουσικών.
 
Το ινδικό σινεμά παίρνει την εκδίκηση του. Μας αρέσει ή όχι το ινδικό σινεμά είναι μια τεράστια βιομηχανία που ξεπερνά σε παραγωγή μέχρι και το Χόλιγουντ. Αν και συνήθως το Φεστιβάλ των Καννών του γυρνάει την πλάτη, φέτος αποφάσισε να επανορθώσει.
 
Άστραψαν κεραυνοί, κοσμήματα και πρωταγωνιστές. Ούτε οι καταιγίδες, ούτε οι κλοπές μπορούν να θολώσουν έστω λίγη από την λάμψη του φεστιβάλ των Καννών. Και φέτος απέδειξε γιατί παραμένει ο ύψιστος κινηματογραφικός θεσμός. Και φυσικά ο πιο φαντασμαγορικός.
 
Το ρόκ της Πάτι Σμίθ στο Ηρώδειο
 
Ο γύρος του κόσμου. Με μια ματιά τι γίνεται σε άλλα μέρη της γής.
 
«Δεν αντέχω το ίντερνετ γλυκέ μου». Αντίθετα, η Ντι Ντι Μπριτζγουότερ αγαπά την τζαζ, τον έρωτα, τους νέους  και μιλά για ολ’ αυτά λίγο πριν ξανάρθει στη χώρα μας για συναυλίες 
 
Κίνα: η αιωνιότητα της λογοκρισίας. Το ντεμπούτο της αιματοβαμμένης ταινίας του Ταραντίνο, «Django: Ο Τιμωρός»,  ξετυλίγει μια ακόμη ιστορία παραλογισμού και λογοκρισίας στο Πεκίνο.
 
Μπόνι και Κλάιντ. Έρωτας σε μια κουζίνα.
 
Το φεστιβάλ πάει σε μπάρ. Το «2nd Athens Bar Theatre Festival», έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Ιουνίου.
 
Στις ταινίες αυτής της βδομάδας: «Νομοταγείς τύποι», «Fast and furious 6», «Ο κλέφτης των ροδακίνων».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:27