search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:35
MENU CLOSE

Στη Ντόρτμουντ ο Παπασταθόπουλος

24.05.2013 05:49
Στη Ντόρτμουντ ο Παπασταθόπουλος - Media

Σπουδαία μεταγραφή για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα φορά τη φανέλα της υποψήφιας πρωταθλήτριας Ευρώπης, Μπορούσια Ντόρτμουντ

Σπουδαία μεταγραφή για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα φορά τη φανέλα της υποψήφιας πρωταθλήτριας Ευρώπης, Μπορούσια Ντόρτμουντ, η διοίκηση της οποίας αναμένεται να ανακοινώσει τη μεταγραφή και επισήμως σήμερα.
 
Ο Μεσσήνιος αμυντικός, αναντικατάστατο στέλεχος της Εθνικής ομάδας, πέρασε το απόγευμα από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα της Βεστφαλίας, που θα καταβάλλει στην Βέρντερ Βρέμης περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ.
 
Τα 7.5 εκατομμύρια θα πληρωθούν άμεσα, άλλο ένα θα καταβληθεί την επόμενη περίοδο με την προϋπόθεση ότι η Ντόρτμουντ θα παίξει στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η ομάδα της Βρέμης θα καρπωθεί και τα έσοδα από έναν φιλικό αγώνα το καλοκαίρι.
 
Ωφελημένος είναι βέβαια και ο «Sokratis», αφού θα αμείβεται με 1.5 εκ. ευρώ ετησίως, ενώ με τα μπόνους ενδέχεται να υπερβαίνει τα 2 εκ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01