search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:23
MENU CLOSE

Οι εκπρόσωποι του Ρώσου μεγιστάνα μιλάνε για τον Σκορπιό

24.05.2013 16:46
Οι εκπρόσωποι του Ρώσου μεγιστάνα μιλάνε για τον Σκορπιό - Media

Με τον δήμαρχο Λευκάδας,  Κώστα Αραβανή και τον δήμαρχο Μεγανησίου, Στάθη Ζαβιτσάνο συναντήθηκαν σήμερα οι εκπρόσωποι της οικογένειας Ριμπολόβλεφ οι οποίοι «άνοιξαν τα χαρτιά τους» για τον τρόπο αξιοποίησης του νησιού.

Με τον δήμαρχο Λευκάδας,  Κώστα Αραβανή και τον δήμαρχο Μεγανησίου, Στάθη Ζαβιτσάνο συναντήθηκαν σήμερα οι εκπρόσωποι της οικογένειας Ριμπολόβλεφ οι οποίοι «άνοιξαν τα χαρτιά τους» για τον τρόπο αξιοποίησης του νησιού.
 
Οι εκπρόσωποι του Ρώσου επιχειρηματία Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ , Ανδρέας Χατζηκυριάκος και Sergey Chernitsy, ανέφεραν ότι ο Σκορπιός προορίζεται για ησυχαστήριο ουσιαστικά της οικογένειας Ριμπολόβλεβ και οτιδήποτε άλλο περί resort και επενδύσεων δεν έχει αντίκρισμα.
 
Μετά τις συναντήσεις τους με τις τοπικές αρχές οι κ. κ. Χατζηκυριάκος και Chernitsy μίλησαν στην δημοσιογράφο Βιβιάννα Βαρδή του Lefkadapress στην οποία είπαν ότι η οικογένεια Ριμπολόβλεβ αναγνωρίζει και σέβεται την ιστορία του νησιού καθώς όπως του προηγούμενου ιδιοκτήτη
 
Αναλυτικά τα όσα είπαν οι εκπρόσωποι του Ρώσου μεγιστάνα:
 
«Στόχος της οικογενείας είναι να εισπράξει και να μάθει για τη γνώμη της τοπικής κοινωνίας η οποία μέχρι σήμερα είναι πολύ φιλόξενη .», ανέφερε ο κ. Ανδρέας Χατζηκυριάκος.  
 
«Διάθεση της οικογένειας είναι ότι οποιαδήποτε ανάπτυξη υπάρξει στο νησί να σέβεται απόλυτα και την παράδοση και το περιβάλλον  αλλά ταυτόχρονα και την ιστορία του νησιού διότι αναγνωρίζουν πόσο σημαντική ήταν η ιστορία του ανθρώπου που το αγόρασε για πρώτη φορά. Στόχος επίσης της οικογένειας ήταν να αποκτήσει ένα χώρο που θα είχε μια ήσυχη οικογενειακή ζωή και ελπίζει ότι αυτός ο ιδιωτικός χώρος θα είναι σεβαστός από τους ανθρώπους της περιοχής.» είπε ο Sergey Chernitsy.
 
Oδήμαρχος Λευκάδας, Κώστας Αραβανής, μετά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους δήλωσε: 
«Οι εκπρόσωποι της οικογένειας μου τηλεφώνησαν  για να βρεθούμε σήμερα ώστε να υπάρχει μια πρώτη συνάντηση  και με χαρά δεχτήκαμε μια και ο Σκορπιός  είναι ένα σύμβολο για όλους εμάς και την περιοχή.   Μετά την τύχη που είχε όλα αυτά τα χρόνια, την αξιοποίηση του δηλαδή από τον Ωνάση,  έρχεται ένας επιχειρηματίας που θέλει να το αξιοποιήσει. Το νησί αυτό ήταν η ναυαρχίδα του τουρισμού μας στην περιοχή που ξεκίνησε από τον αείμνηστο Ωνάση. Είμαστε σίγουροι, και θα έχουμε και συνεργασία γύρω από αυτό το θέμα, ότι η αξιοποίηση που θα γίνει θα είναι προς το συμφέρον της περιοχής μας αλλά και προς το συμφέρον των επενδυτών. Νομίζω ότι και οι ίδιοι θα σεβαστούν το περιβάλλον με αυτή την απαράμιλλη ομορφιά και θα το αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τους ευχόμαστε δε να ξαναβρεί το νησί τη ζωντάνια του, την αίγλη του και να βρει και η οικογένεια το καταφύγιό της σε αυτό το πανέμορφο νησί με την μεγάλη ιστορία και τον ισχυρό συμβολισμό.»
 
Πηγή: lefkadapress.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:22