search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:02
MENU CLOSE

Έκρηξη στο αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού

07.06.2013 05:37
Έκρηξη στο αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού - Media

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 04:42 τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Δάφνη στη συμβολή των οδών Διομήδους 3 και Αγίας Βαρβάρας

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 04:42 τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Δάφνη στη συμβολή των οδών Διομήδους 3 και Αγίας Βαρβάρας
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ωρολογιακός μηχανισμός εξερράγη, που ήταν τοποθετημένος στο αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού.
Οι δράστες είχαν κάνει προειδοποιητικό στις 04:15 στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα. Οι άγνωστοι έδωσαν περιθώριο 20 λεπτών στην αστυνομία, ωστόσο ο χρόνος δεν επαρκούσε για να μπορέσει η ΕΛ.ΑΣ να εκκενώσει πλήρως την περιοχή.
Από την έκρηξη τραυματίστηκε ελαφρά μια γυναίκα και καταστράφηκε το αυτοκίνητο μάρκας BMW της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού, ενώ προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε οχήματα που βρίσκονταν στο σημείο και έσπασαν τζάμια διαμερισμάτων στην περιοχή.
Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της Αντιτρομοκρατικής και ο χώρος γύρω από την έκρηξη έχει αποκλειστεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:02