27/06/2019 02:42:30

Διαγωνισμός εθελοντισμού «Νησίδες Ποιότητας 2013»

Διαγωνισμός εθελοντισμού «Νησίδες Ποιότητας 2013» - Media
Στη διοργάνωση του διαγωνισμού «Εθελοντικές Νησίδες Ποιότητας 2013» προχωρούν για έβδομη φορά η «Κίνηση Πολιτών για μια Ανοικτή Κοινωνία» και το «Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού».

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη και επιβράβευση ομάδων που δεν είναι ακόμη ευρύτερα γνωστές αλλά προσφέρουν εθελοντικό έργο ποιότητας και λειτουργούν  ως πρότυπα για την κοινωνία και ειδικά για την νέα γενιά.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (MKO), καθώς και οι άτυπες ομάδες συλλογικής δράσης, που δραστηριοποιούνται στους τομείς αλληλεγγύης, πρόνοιας, φυσικού, πολιτιστικού ή κοινωνικού περιβάλλοντος, στην προώθηση της ισότητας των φύλων, της ισότητας ευκαιριών, καθώς και στην προώθηση και προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία, τις προϋποθέσεις συμμετοχής καθώς και το ιστορικό του διαγωνισμού μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι πατώντας εδώ.

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει την Παρασκευή  14η Ιουνίου 2013. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.