search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:45
MENU CLOSE

Διαγωνισμός εθελοντισμού «Νησίδες Ποιότητας 2013»

07.06.2013 12:31
Διαγωνισμός εθελοντισμού «Νησίδες Ποιότητας 2013» - Media

Στη διοργάνωση του διαγωνισμού «Εθελοντικές Νησίδες Ποιότητας 2013» προχωρούν για έβδομη φορά η «Κίνηση Πολιτών για μια Ανοικτή Κοινωνία» και το «Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού».

Στη διοργάνωση του διαγωνισμού «Εθελοντικές Νησίδες Ποιότητας 2013» προχωρούν για έβδομη φορά η «Κίνηση Πολιτών για μια Ανοικτή Κοινωνία» και το «Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού».

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη και επιβράβευση ομάδων που δεν είναι ακόμη ευρύτερα γνωστές αλλά προσφέρουν εθελοντικό έργο ποιότητας και λειτουργούν  ως πρότυπα για την κοινωνία και ειδικά για την νέα γενιά.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (MKO), καθώς και οι άτυπες ομάδες συλλογικής δράσης, που δραστηριοποιούνται στους τομείς αλληλεγγύης, πρόνοιας, φυσικού, πολιτιστικού ή κοινωνικού περιβάλλοντος, στην προώθηση της ισότητας των φύλων, της ισότητας ευκαιριών, καθώς και στην προώθηση και προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία, τις προϋποθέσεις συμμετοχής καθώς και το ιστορικό του διαγωνισμού μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι πατώντας εδώ.

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει την Παρασκευή  14η Ιουνίου 2013. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:42