search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:14
MENU CLOSE

Φοβού τους υμνητές…

03.05.2010 17:34
oldphotos127290805297.jpg

Πληθαίνουν από παντού φωνές, εκτιμήσεις, αναλύσεις, δημοσκοπήσεις και σχόλια πάσης φύσεως από σχετικούς και άσχετους ότι είμαστε μπροστά στην ηχηρή κατάρρευση του πολιτικού συστήματος και ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά ο Γιώργος Παπανδρέου.

Πληθαίνουν από παντού φωνές, εκτιμήσεις, αναλύσεις, δημοσκοπήσεις και σχόλια πάσης φύσεως από σχετικούς και άσχετους ότι είμαστε μπροστά στην ηχηρή κατάρρευση του πολιτικού συστήματος και ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά ο Γιώργος Παπανδρέου. Πολλοί σκεπτόμενοι κουτοπόνηρα λένε ας αφήσουμε προστατευμένο τον πρωθυπουργό και ας αποδομήσουμε πλήρως το πολιτικό σύστημα και το πολιτικό προσωπικό της χώρας. Ένας αχταρμάς λαϊκισμού, ισοπέδωσης, φτηνού εντυπωσιασμού και αληθινής αποτίμησης για το απερίγραπτο χάλι των κομμάτων, μπαίνει στο μπλέντερ μαζί με τον εύλογο κοινωνικό θυμό δημιουργώντας ένα απίστευτο κοκτέιλ, το οποίο είναι πρωτίστως επικίνδυνο. Μόνο οι δημοκρατικοί θεσμοί, τα κόμματα και η Βουλή μπορούν να μας βοηθήσουν στην παρούσα κρίση. Αν είναι όλοι να πέσουμε στα τέσσερα να προσκυνήσουμε τον ηγέτη, τότε μπαίνουμε σ’ έναν πολιτικό μεσαίωνα στη χώρα μας. Και επ’ αυτού πρέπει να προβληματιστούν και αριστερίζοντες επαΐοντες τηλεαστέρες που με περισσή ευκολία εκτοξεύουν όποια μπούρδα τους έρθει…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:14