search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:54
MENU CLOSE

Ψάχνουν την κοινή γραμμή στη ΝΔ

04.05.2010 09:19
Ψάχνουν την κοινή γραμμή στη ΝΔ - Media

Με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, συναντήθηκε την Τρίτη η Ντόρα Μπακογιάννη, προκειμένου να συζητήσουν τις εξελίξεις στον τομέα τις οικονομίας.

Με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, συναντήθηκε την Τρίτη η Ντόρα Μπακογιάννη, προκειμένου να συζητήσουν τις εξελίξεις στον τομέα τις οικονομίας.

Μετά το τέλος της συνάντησης η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι ζήτησε να συζητήσει με τον κ. Σαμαρά για να κουβεντιάσουν «τον τρόπο που οι φιλελεύθερες δυνάμεις της χώρας μπορούν να συμβάλλουν στην ταχύτερη διέξοδο από την κρίση».Παράλληλα, εαν και δεν απάντησε σε ερώτηση για την στάση που θα κρατήσει απέναντι στο νομοσχέδιο, τόνισε ότι δεν πρέπει «να πάνε χαμένες οι δυσβάσταχτες θυσίες που καλείται να κάνει ο ελληνικός λαός».

Η κ. Μπακογιάννη ζήτησε να συναντηθεί με τον κ. Σαμαρά για να συζητήσουν  τη στάση που θα κρατήσει η ΝΔ κατά τη συζήτηση στη Βουλή, του νέου πακέτου μέτρων. Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τη στάση που θα τηρήσει καθώς προσπαθεί να κατευνάσει τις αντιδράσεις ορισμένων στελεχών του, όπως του βουλευτή Πάνου Καμμένου, ο οποίος δήλωσε ότι θα καταψηφίσει τα νέα μέτρα και προειδοποίησε πως θα παραιτηθεί εάν η ΝΔ τα υπερψηφίσει.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:53