search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:25
MENU CLOSE

Κάποιος “κάνει πλάκα” στο nerit.gr

13.06.2013 14:57
Κάποιος \"κάνει πλάκα\" στο nerit.gr - Media

H "αναδιοργάνωση" της ΕΡΤ, που διαφήμισε η κυβέρνηση, φαίνεται πως δεν ξεκίνησε καλά και μάλλον όλα έγιναν «στο πόδι».

H "αναδιοργάνωση" της ΕΡΤ, που διαφήμισε η κυβέρνηση, φαίνεται πως δεν ξεκίνησε καλά και μάλλον όλα έγιναν «στο πόδι».
 
Αφού ανακοίνωσε και το όνομα του νέου μέσου αλλά και το logo, ΝΕΡΙΤ ή διαδικτυακά, nerit.gr ουδείς σκέφτηκε να κατοχυρώσει αμέσως το όνομα (domain name) κάτι που στη διαδικτυακή εποχή θα ήταν και το πρώτο που κάποιος θα σκεφτόταν.
 
Είναι η «βαριά» και πιο σημαντική διεύθυνση. Όταν το κατάλαβαν ήταν κάπως αργά γιατί όχι απλά η σελίδα τους «κάνει  πλάκα»(φωτογραφία) αλλά αναμεταδίδει το πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ.
 
Όπως προκύπτει από το Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας το domain name κατοχυρώθηκε το πρωί της Τετάρτης από ιδιώτη, δηλαδή την επομένη της ανακοίνωσης του σχεδίου για τη «ΝΕΡΙΤ».

Μόλις έγινε αντιληπτή η παράλειψη έγιναν κάποιες ενέργειες προκειμένου το domain να επιστρέψει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεποικοινωνιών και Ταχυδρομείων, όμως, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία αυτό επιτρέπεται μόνο για τα τοπωνύμια.
 
Τώρα, αφού η νομοθεσία είναι σαφής στο διαδίκτυο, ή θα πρέπει να το αγοράσουν, ή να βρουν άλλες διευθύνσεις ή να αλλάξουν όνομα και Logo!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01