search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:25
MENU CLOSE

Συνεχίζει στο ίδιο τροπάριο

17.06.2013 21:00

Η ολοκλήρωση των μαρτυρικών καταθέσεων και η έναρξη της ανάγνωσης εγγράφων σήμανε την επιστροφή στο εδώλιο του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η ολοκλήρωση των μαρτυρικών καταθέσεων και η έναρξη της ανάγνωσης εγγράφων σήμανε την επιστροφή στο εδώλιο του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο πρώην υπουργός ακολούθησε τη γνωστή του τακτική κάνοντας λόγο για «στημένη επιχείρηση δολοφονίας – πολιτικής, προσωπικής και οικογενειακής», ενώ χαρακτήρισε «εγκληματική» την ευθύνη ανακριτών και εισαγγελέων που χειρίστηκαν την υπόθεση. Μάλιστα, ο πρώην υπουργός, αναφερόμενος στο πόρισμα της Επιτροπής της Βουλής που συντάχθηκε για τον ίδιο, το χαρακτήρισε «κείμενο σκοπιμοτήτων με το οποίο επιδιώκεται ένας υπουργός να διωχθεί και να καταδικαστεί, στο πλαίσιο της κάθαρσης που ήθελαν το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ., που χειραγώγησαν το Κοινοβούλιο για να παρανομήσει».

Η εισαγγελέας της έδρας, πάντως, μετά τις «καταγγελίες», όπως τις χαρακτήρισε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, σήκωσε το γάντι για να τον ρωτήσει αν εκείνος έβαλε ουδέποτε κατά του συστήματος.

«Το κατηγορητήριο κατασκευάστηκε από δικηγορικό γραφείο της Θεσσαλονίκης κατ’ εντολή Μπόλαρη», απάντησε ο πρώην υπουργός επιρρίπτοντας ευθύνες στον τότε πρόεδρο της Επιτροπής της Βουλής Μάρκο Μπόλαρη. «Ό,τι έκαναν, έκαναν. Τώρα είναι η ώρα της Δικαιοσύνης να κάνει το καθήκον της», ήταν η παρέμβαση του προέδρου του δικαστηρίου Χρήστου Κατσιάνη, ο οποίος συμπλήρωσε: «Δεν έχουμε ακόμη τελειώσει την έρευνα του κατηγορητηρίου. Με εντυπώσεις δεν δικάζουμε».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:23