search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:26
MENU CLOSE

«Άσε μας καημένε»

24.06.2013 21:00

«Άσε μας καημένε». Αυτή φέρεται να ήταν η μοναδική απάντηση της εξαφανισμένης Σοφίας Βούλτεψη σε σχόλιο συναδέλφου της γιατί δεν αποδέχθηκε τον υπουργικό θώκο. 

«Άσε μας καημένε». Αυτή φέρεται να ήταν η μοναδική απάντηση της εξαφανισμένης Σοφίας Βούλτεψη σε σχόλιο συναδέλφου της γιατί δεν αποδέχθηκε τον υπουργικό θώκο.  
 
Η κυρία Βούλτεψη, ενώ αρχικά είχε αποδεχθεί και ανακοινώθηκε η συμμετοχή της στην κυβέρνηση, προφανώς δεν γνώριζε ότι πολιτικός της προϊστάμενος ήταν ο Άδωνις, με τον οποίο δεν έχουν ούτε καλημέρα.
 
Οι καλές γλώσσες της Ν.Δ. λένε ότι οι συνυποψήφιοί τους στη Β΄ Αθήνας ουδέποτε του συγχώρησαν την εκλογική του εκτόξευση και το πλασάρισμά του εκ δεξιών του Σαμαρά, λίγους μήνες μόλις μετά την πτώση του με αλεξίπτωτο από το παραπαίον ΛΑΟΣ στη Ν.Δ.
 
Όμως δεν είναι μόνον η Σοφία Βούλτεψη έξαλλη με τον ανασχηματισμό-κωμωδία που ζήσαμε χθες.
 
Δύο ακόμα βουλευτές της Ν.Δ. ο Κ. Κουκοδήμος και ο απερχόμενος υφυπουργός Εξωτερικών Κ. Τσιάρας δεν κρύβουν την οργή τους, ο πρώτος γιατί παρόλο στήριξε με ζέση τον Αντώνη Σαμαρά είδε τον Αργίτη, συμπατριώτη της κυρίας Σαμαρά να παραλαμβάνει το άσχετο σε αυτόν χαρτοφυλάκιο του Αθλητισμού ενώ ο δεύτερος αποχώρησε από την Βασιλίσσης Σοφίας για να ενταχθεί εκεί ο στενός πολιτικός και προσωπικός φίλος του κυρίου Σαμαρά, Άκης Γεροντόπουλος.
 
Προφανώς, η αποχώρηση Τσιάρα, λένε οι γνωρίζοντες, δεν οφείλεται στις επιδόσεις του αλλά στην αγωνία του πρωθυπουργού να ‘χει ένα μάτι και ένα αυτί στο νεοκλασικό της Βασιλίσσης Σοφίας όπου βασιλεύουν ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο προσωπικό του φίλος Δ. Κούρκουλας.
 
Και ένα χαριτωμένο παραλειπόμενο από τις τελετές παράδοσης-παραλαβής(όχι δεν εννοούμε το λάθος Αβραμόπουλου «καλωσορίζω τον κ. Βενιζέλο στο υπουργείο μου») , αλλά το κομπλιμέντο που επιχείρησε να επιφυλάξει ο μεταλλαγμένος μετά την ορκωμοσία του ως υπουργός, Άδωνις Γεωργιάδης στην κυρία Σκοπούλη για την συμβολή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση μέχρι τώρα και στην προσδοκία για μελλοντικές συναινέσεις και συνεργασία.
 
Προφανώς από το πολύ τουιτάρισμα του ξέφυγε ότι η κυρία Σκοπούλη, ήταν από τους πρωτεργάτες της αποχώρησης της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση και της κάθετης ρήξης με τους δύο άλλους κυβερνητικούς εταίρους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:25