search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:42
MENU CLOSE

Στο 0-0 η Εθνική Νέων με το Μάλι

26.06.2013 05:37
Στο 0-0 η Εθνική Νέων με το Μάλι - Media

Στο 0-0 έμεινε η Εθνική Ελλάδας Κ-20 απέναντι στο Μάλι για την δεύτερη αγωνιστική του Μουντιάλ της Τουρκίας, χάνοντας μία μεγάλη ευκαιρία για να «σφραγίσει» από τώρα την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Στο 0-0 έμεινε η Εθνική Ελλάδας Κ-20 απέναντι στο Μάλι για την δεύτερη αγωνιστική του Μουντιάλ της Τουρκίας, χάνοντας μία μεγάλη ευκαιρία για να «σφραγίσει» από τώρα την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.
 
Και μιλάμε για χαμένη ευκαιρία καθώς στο 58ο λεπτό ο Μπουχαλάκης έχασε γκολ από αυτά που… δεν χάνονται. Μετά από ωραία παράλληλη μπαλιά του Διαμαντάκου, ο νεαρός μέσος βρέθηκε «φάτσα» με την κενή εστία από τα 3 μέτρα αλλά… κατάφερε να σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι.
 
Και οι δύο ομάδες έδωσαν μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα κι έτσι το παιχνίδι δεν είχε τις πολλές ευκαιρίες και φαινόταν πως θα κριθεί στο γκολ. Στο τέλος Ελλάδα και Μάλι έδειξαν να συμβιβάζονται με την λευκή ισοπαλία και θα διεκδικήσουν οριστικά την παρουσία τους στους «16» μεθαύριο.
 
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παραμένει στην κορυφή του ομίλου και την Παρασκευή θα αγωνιστεί κόντρα στην Παραγουάη, όπου και με ισοπαλία θα έχει προκριθεί στην επόμενη φάση.
 
Ακόμη και με ήττα βέβαια, οι διεθνείς μας θα έχουν βάσιμες ελπίδες να προκριθούν είτε απευθείας (αν το Μεξικό κερδίσει το Μάλι), είτε ως καλύτεροι τρίτοι!

Η βαθμολογία του ομίλου (2 αγώνες):
1. Ελλάδα 4
2. Παραγουάη 4
3. Μάλι 2
4. Μεξικό 0
 
 
Μάλι: Μπερτέ, Χ. Τραορέ, Κεϊτά, Ντιαλό, Ντιαρά, Νιανέ, Τ. Κεϊτά, Μ. Τραορέ (85’ Σισοκό), Σαμαρέ, Νιμαγκά, Μαρικό

Ελλάδα: Καπίνο, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπάλλας (67’ Φουρλάνος), Διαμαντάκος, Κολοβός, Γιαννιώτας (81’ Ράνος), Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης (85' Μπακασέτας)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:41