07/07/2020 06:32:57

Σουλτς: Το 2014 θα επιστρέψει η Ελλάδα στην ανάπτυξη

Σουλτς: Το 2014 θα επιστρέψει η Ελλάδα στην ανάπτυξη - Media
Την αισιοδοξία του ότι οι σκληρές μεταρρυθμίσεις που έχουν δρομολογηθεί στην Ελλάδα αποδίδουν καρπούς για πρώτη φορά εδώ και έξι χρόνια και ότι το 2014 η ελληνική οικονομία θα επιστρέψει στην ανάπτυξη, εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, στο μήνυμά του για την ημερίδα που διοργανώθηκε, το Σάββατο, για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κοιλάδα του Αχελώου με αντικείμενο την αγροτική οικονομία και την περιφερειακή ανάπτυξη.
Ο κ. Σουλτς ανέφερε ότι ο ελληνικός λαός άντεξε απίστευτες προκλήσεις και πως «ο δρόμος για την επιστροφή στην κοινωνική ειρήνη και την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στους θεσμούς θα είναι μακρύς και απαιτητικός».
Κλείνοντας το μήνυμά του μου μεταδόθηκε μαγνητοσκοπημένα, ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου είπε πως «οι Ευρωπαίοι πρέπει να συνεχίσουν να πιστεύουν στο ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας σας»


ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.