search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:50
MENU CLOSE

H αιχμή του Τσίπρα και η σημαίνουσα απουσία Γλέζου

10.07.2013 19:15
oldphotosglezos1373483733.jpg

Οι χιλιάδες σύνεδροι και προσκεκλημένοι του ΣΥΡΙΖΑ γέμισαν τον συνεδριακό χώρο του Τάε Κβο Ντο, κατά την έναρξη του συνεδρίου, όμως αίσθηση προκάλεσε μια απουσία: αυτή του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος αν και ήταν στο τιμητικό προεδρείο, δεν εμφανίστηκε.

Οι χιλιάδες σύνεδροι και προσκεκλημένοι του ΣΥΡΙΖΑ γέμισαν τον συνεδριακό χώρο του Τάε Κβο Ντο, κατά την έναρξη του συνεδρίου, όμως αίσθηση προκάλεσε μια απουσία: αυτή του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος αν και ήταν στο τιμητικό προεδρείο, δεν εμφανίστηκε. Ο Μανώλης Γλέζος, σημειώνεται ότι ανήκει σε όσους έχουν επίμονα διαφωνήσει με το θέμα της αυτοδιάλυσης των συνιστωσών και η στάση του έχει ανησυχήσει την ηγεσία τις τελευταίες μέρες, καθώς δε φέρεται διατεθειμένος να κάνει πίσω.
Βολές, εν τω μεταξύ είχε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα για τη ΔΕΑ, η οποία επίσης δεν θέλει να προχωρήσει στην οργανωτική της διάλυση: αναφέρθηκε σε  «δικαιώματα αλλά και τις υποχρεώσεις όσων φέρουν τον τίτλο του μέλους», πρόσθεσε ότι δεν υπάρχουν μέλη «μειωμένης ευθύνης» και χρησιμοποίησε τον όρο «διχασμένες προσωπικότητες» για να περιγράψει όσους θέλουν και παρουσία στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και αυτοτελή οργανωτική παρουσία.
Μ.Μ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01