search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:37
MENU CLOSE

«Θερμή» υποδοχή Σόιμπλε στο Twitter…

18.07.2013 10:10

Με… ενθουσιασμό έγινε δεκτός ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε από τους χρήστες του Twitter, που προσπαθούν να διασκεδάσουν τα νεύρα τους για τα προβλήματα στις μετακινήσεις με χιούμορ.

Με… ενθουσιασμό έγινε δεκτός ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε από τους χρήστες του Twitter, που προσπαθούν να διασκεδάσουν τα νεύρα τους για τα προβλήματα στις μετακινήσεις με χιούμορ.
 
Δείτε μερικές από τις ατάκες τους:
 
Αν είχε χιούμορ το Σταρ θα έστελνε την Πετρουλα στον Σόιμπλε να του κουνήσει τα μεμέ της.
 
Συμπάσχουμε όλοι με το δράμα των Αθηναίων που λογω της επίσκεψης Σόιμπλε κανουν 35' αντι για 30' να παρκάρουν στις καφετέριες στη Γλυφάδα.
 
Δεν χρειάζονταν η απαγόρευση κυκλοφορίας για Σόιμπλε. Μετά από τόσο φαι εχθές τώρα που έγινε φτηνό κανείς δεν μπορεί να παρει τα πόδια του.
 
Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά οι δημόμπατσοι απολύθηκαν για να παρκάρει ο Σόιμπλε μέσα στη Βουλή χωρίς να φάει κλήση.
 
Τέτοια και τόσα μέτρα ασφαλείας ούτε στη μεταφορά των μελών της 17 Νοέμβρη δεν είχε πάρει η ΕΛΑΣ. Μα τόσο πολύ επικίνδυνος είναι ο Σόιμπλε;
 
45' κολλημένοι στη μεσογείων, όλοι εδώ ευχόμαστε τα καλύτερα για τη μάνα του Σόιμπλε κ τον πατέρα του. Ευχές πολλές επίσης κ για τον Σαμαρα.
 
Βόλγγκανγκ Σόιμπλε: "Η Αθήνα είναι μια έρημη πόλη με ελαχιστη κίνηση και κατοικους. Δεν καταλαβαίνω τι θέλουν τόσους Δημόσιους Υπαλλήλους"
 
Για να ρίξουν τους τόνους με την επίσκεψη του Σόιμπλε θα επρεπε να ονομάσουν την μέρα "Μέρα χωρίς αυτοκίνητο και σημαντικές στάσεις Μετρό"

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01