search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:19
MENU CLOSE

Ο μεγάλος πανικός…

10.05.2010 10:10
oldphotos127348623854.jpg

Το «Πράσινο Ταμείο» γλίτωσε από το ΔΝΤ, αφού, όπως διευκρίνισε η Τίνα Μπιρμπίλη, οι πόροι από το ειδικό πρόστιμο διατήρησης ημιυπαίθριων χώρων θα διατεθούν για αναπλάσεις. Όσοι δεν επιλέξουν να ενταχθούν στις νέες ρυθμίσεις θα πληρώσουν ακριβά το «μάρμαρο», αφού το πρόστιμο ανέγερσης είναι 30% επί της τιμής ζώνης και το πρόστιμο διατήρησης στο 5%.

Το «Πράσινο Ταμείο» γλίτωσε από το ΔΝΤ, αφού, όπως διευκρίνισε η Τίνα Μπιρμπίλη, οι πόροι από το ειδικό πρόστιμο διατήρησης ημιυπαίθριων χώρων θα διατεθούν για αναπλάσεις. Όσοι δεν επιλέξουν να ενταχθούν στις νέες ρυθμίσεις θα πληρώσουν ακριβά το «μάρμαρο», αφού το πρόστιμο ανέγερσης είναι 30% επί της τιμής ζώνης και το πρόστιμο διατήρησης στο 5%. Πανικός, πάντως, προβλέπεται να γίνει εάν, τελικά, το υπουργείο Οικονομικών δώσει εντολή στις εφορίες να αρχίσουν «εφόδους» για τα βεβαιωμένα πρόστιμα από αυθαίρετες κατοικίες που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν εισπραχθεί. Θα γίνει ο χαμός έτσι και ζητήσουν αναδρομικά όλα τα πρόστιμα διατήρησης για αυ­θαίρετα που μέχρι προχτές εντελώς «πολιτικάντικα» έκαναν τα στραβά μάτια. Το τρομερό είναι ότι ο γίγας Παπακωνσταντίνου τα έχει προϋπολογίσει ως σίγουρα εισπραχθέντα….

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:19