search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:07
MENU CLOSE

Συνελήφθη και δεύτερο άτομο για την βομβιστική ενέργεια στη Λάρισα

22.07.2013 05:51
Συνελήφθη και δεύτερο άτομο για την βομβιστική ενέργεια στη Λάρισα - Media

Ακόμα ένα άτομο συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές για την βομβιστική ενέργεια με στόχο εισαγγελέα στη Λάρισα τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ακόμα ένα άτομο συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές για την βομβιστική ενέργεια με στόχο εισαγγελέα στη Λάρισα τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 44χρονο άνδρα, παλιό «γνώριμο» των αστυνομικών αρχών, ο οποίος συνελήφθη στο Κερατσίνι το απόγευμα της Κυριακής.

Υπενθυμίζουμε ότι για την βομβιστική επίθεση στη Λάρισα έχει συλληφθεί ήδη ένας 39χρονος από την Καλαμάτα που διαμένει στην Αθήνα και ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες φέρεται να έχει ομολογήσει τη συμμετοχή του στην ενέργεια.

Εξάλλου, την βομβιστική ενέργεια τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κέντρο της Λάρισας και είχε ως στόχο εισαγγέλεα καταδίκασε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, και η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης επανέλαβε την πεποίθησή του ότι οι Έλληνες δικαστικοί λειτουργοί δεν πτοούνται από τέτοιες ενέργειες, προσθέτοντας ότι θα συνεχίσουν να ασκούν τα καθηκοντά τους με υπευθυνότητα και παρρησία, υποκείμενοι αποκλειστικά στο νόμο και τη συνείδησή τους. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01