search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:48
MENU CLOSE

Αγοράζεις ακριβά, πουλάς φτηνά…

22.07.2013 21:00

Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η επερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την «αξιοποίηση» ακινήτων του ελληνικού δημοσίου στο εξωτερικό.

➧Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η επερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την «αξιοποίηση» ακινήτων του ελληνικού δημοσίου στο εξωτερικό. Θαυμάστε, λοιπόν, αξιοποίηση, η οποία έχουμε τη βεβαιότητα ότι κάποια στιγμή θα «αναλυθεί» σε αίθουσες δικαστηρίων.

➧Τασκένδη (Ουζμπεκιστάν – όπου σημειωτέον δεν έχουμε πρεσβεία). Επί υπουργίας κ. Θ. Πάγκαλου, αγοράσθηκαν στην Τασκένδη δύο (2) γειτνιάζοντα κτήρια, εμβαδού 518,14 τ.μ. και 114,46 τ.μ., με ένα εκατομμύριο δολάρια ΗΠΑ! Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, το ακίνητο της Τασκένδης προσφέρεται προς πώληση από το ΤΑΙΠΕΔ αντί τιμήματος 300.000 δολαρίων ΗΠΑ! Ή ο Πάγκαλος αγόρασε ακριβά ή το ΤΑΙΠΕΔ ξεπουλά όσο – όσο. Εκτός αν μαζί τ’ αγοράσαμε ή μαζί τα πουλήσαμε…

➧Ανάλογες αγοροπωλησίες έγιναν με ακίνητο στο Βελιγράδι (αγοράστηκε το 1998 επί Πάγκαλου 5 εκατ. μάρκα, ανακατασκευάστηκε πανάκριβα, δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ και ξεπουλήθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ για 2 εκατ. ευρώ).

➧Τα ίδια έγιναν και για άλλα ακίνητα στις Βρυξέλλες, στη Λευκωσία, στο Λονδίνο και τη Λιουμπλιάνα. Θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε τον κ. Βενιζέλο να τοποθετείται επ’ αυτών των ζητημάτων, αν και πολύ φοβόμαστε ότι δεν θα έχει χρόνο, αφού… «λύνει» το Κυπριακό.
                                                                            

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:43