search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:24
MENU CLOSE

Έρωτας είναι…

31.07.2013 21:00
Έρωτας είναι… - Media

Όποιος αναζητά μια καθησυχαστικά προβλέψιμη αισθηματική ιστορία για τις ρομαντικές νύχτες του καλοκαιριού, στο «Έρωτας είναι…» της Σουζάνε Μπίερ θα βρει αυτό ακριβώς που ψάχνει.

Σκηνοθεσία: Σουζάνε Μπίερ
Πρωταγωνιστούν: Πιρς Μπρόσναν, Τρίνε Ντίρχολμ, Σεμπάστιαν Γιέσεν
 
Όποιος αναζητά μια καθησυχαστικά προβλέψιμη αισθηματική ιστορία για τις ρομαντικές νύχτες του καλοκαιριού, στο «Έρωτας είναι…» της Σουζάνε Μπίερ θα βρει αυτό ακριβώς που ψάχνει. Η συνάντηση δύο πενηντάρηδων στην ειδυλλιακή Ιταλία θα τους δώσει την ευκαιρία να ξαναφτιάξουν την ζωή τους, να αποδείξουν ότι ποτέ δεν είναι αργά για μια δεύτερη ευκαιρία και όλα τα σχετικά.

Και η εκ Δανίας ορμώμενη Μπίερ («Μετά το γάμο», «Ανοιχτές καρδιές») θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι είναι ικανή να πασπαλίσει μια αρχετυπική χολιγουντιανή φόρμουλα με λίγο «ευρωπαϊκό» πνεύμα, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για τον καθένα. Στην περίπτωση του «Έρωτας είναι…», σημαίνει πως μια ταινία που θα ήθελε να έχει δημιουργική υπογραφή μένει ουσιαστικά καθηλωμένη στα σχήματα της ρομαντικής κομεντί, ξεπερνώντας τα μόνο στις ανώδυνες λεπτομέρειες.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:24