search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:53
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 8 Αυγούστου, μαζί με το «Ποντίκι Art»

08.08.2013 17:46
oldphotospod_0808_001_cmyk1375897547.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 8 Αυγούστου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Ή μαζί μας ή εναντίον μας» και αναλυτικό ρεπορτάζ για την υποδοχή του Σαμαρά από τον Ομπάμα με το… «Δόγμα Μπους». Τι… εύχεται ο πρωθυπουργός να κερδίσει στην Ουάσιγκτον. Τι του δίνουν και τι του ζητούν. (Σελ.3-5)

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 8 Αυγούστου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Ή μαζί μας ή εναντίον μας» και αναλυτικό ρεπορτάζ για την υποδοχή του Σαμαρά από τον Ομπάμα με το… «Δόγμα Μπους». Τι… εύχεται ο πρωθυπουργός να κερδίσει στην Ουάσιγκτον. Τι του δίνουν και τι του ζητούν. (Σελ.3-5)
 
ΕΚΛΟΓΕΣ: Σαμαράς και Βενιζέλος απειλούν με κάλπη αναζητώντας ισορροπία με «αντάρτες» και τροϊκανούς. Φόβος στο Μαξίμου για «έκρηξη» λόγω νέων μέτρων και κατασχέσεων. (Σελ. 6-7)
 
ΣΟΪΜΠΛΕ: «Αρχιερέας» και του ντόπινγκ ο Σόιμπλε. Από τα 35 του χρόνια πρότεινε «ελεγχόμενο» ντοπάρισμα για τους αθλητές της Δ. Γερμανίας (Σελ. 10-11)
 
ΤΟΥΡΚΙΑ: Μεγάλα ζόρια με Κουρδιστάν και Αίγυπτο. Λάθος διπλωματικές επιλογές την έχουν καταστήσει μέρος του προβλήματος της Μέσης Ανατολής. (Σελ.16,19)
 
ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: Κατακαημένη η πυρόσβεση. Οι εθελοντές «κάηκαν» μαζί με τα δάση. Οι Συνδικαλιστικές Ενώσεις των μόνιμων και εποχικών δασοπυροσβεστών είχαν επισημάνει τις τραγικές ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή. (Σελ. 40-41)
 
ΑΠΟΒΛΗΤΑ: Ο χορός των εκατομμυρίων και οι μπλε και πράσινες «τρύπες» στο ΥΠΕΚΑ. Περίεργος ο ρόλος πρώην και νυν κρατικών λειτουργών. Καταγγελίες και μηνύσεις για τον ρόλο του ΕΟΑΝ. (Σελ 44-45)
 
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art»:
Χάος και σαπούνι… Νο 2/ Να πίνετε ένα λιγότερο/ Ο Μπομπ Ντύλαν για τον… Μπομπ Ντύλαν/ Δείξε μου το τατουάζ σου, να σου πω ποιος είσαι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26