search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:16
MENU CLOSE

Διβάνη: «Τζαμπατζής» ο νεαρός που σκοτώθηκε, πηδώντας από τρόλεϊ

14.08.2013 17:01
oldphotosdivani1376499587.jpg

«Συμπέρασμα: οι ελεγκτές δεν πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους γιατί κάποιος τζαμπατζής μπορεί να πηδήξει από το όχημα. Λογικό». Με αυτό το απίστευτα κυνικό σχόλιο παρενέβη στο Twitter (γιατί άραγε;) η συγγραφέας Λένα Διβάνη με αφορμή τον δεκαοκτάχρονο που σκοτώθηκε πηδώντας από τρόλεϊ, κατά τον διαπληκτισμό που προέκυψε με τον ελεγκτή σε έλεγχο εισιτηρίων.

«Συμπέρασμα: οι ελεγκτές δεν πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους γιατί κάποιος τζαμπατζής μπορεί να πηδήξει από το όχημα. Λογικό». Με αυτό το απίστευτα κυνικό σχόλιο παρενέβη στο Twitter (γιατί άραγε;) η συγγραφέας Λένα Διβάνη με αφορμή το περιστατικό με τον δεκαοκτάχρονο που σκοτώθηκε πηδώντας από τρόλεϊ, κατά τον διαπληκτισμό που προέκυψε με τον ελεγκτή σε έλεγχο εισιτηρίων.


 
Η λέξη «ντροπή» είναι λίγη για να περιγράψει αυτό που θα έπρεπε να αισθανθεί η εν λόγω κυρία πριν γράψει με τα χεράκια της το κατάπτυστο αυτό σχόλιο. Αν τόσος απίστευτος κυνισμός χαρακτηρίζει την καλοβολεμένη… «διανόηση» της χώρας αυτής, πόσο πιο «λεπτά» αισθήματα μπορεί κάποιος να περιμένει από τους εκατομμύρια κολασμένους της Ελλάδας;
 
Ανόητοι και ολίγιστοι άνθρωποι ρίχνουν λάδι στη φωτιά που απειλεί τη χώρα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:16