19/01/2018 22:56:49

Δεν παίζονται οι άνθρωποι...

Τρίτη βράδυ, γνωστός συλλέκτης εφοπλιστής που παρεπιδημεί στη Σκιάθο, ναυλώνει ένα από τα πλοία που κάνουν τις τοπικές εκδρομές, φέρνει τουλάχιστον 20 ηχεία και ένα τέλειο ηχοσύστημα, δύο γιγάντιους προβολείς που κάνουν τη νύχτα μέρα, στολίζει όλο το πλοίο με λευκές γαρδένιες, φέρνει ποτά και διακόσμηση από την Αθήνα και κάνει... «hawaiian πάρτι» για τα γενέθλια του γιου του.

Στο πάρτι αυτό, 150 επίλεκτα μέλη της «χρυσής» αθηναϊκής νεολαίας διασκεδάζουν πάνω στο «χαβανέζικο» πλοίο μέχρι πρωίας, με το πλοίο αγκυροβολημένο στο νησάκι Τσουγκριάς, απέναντι από την κεντρική Σκιάθο, σηκώνοντας στο πόδι όλο το νησί με το φοβερό «ποδοβολητό» των ηχείων! Αποτέλεσμα: 30 μηνύσεις για διατάραξη κοινής ησυχίας και παρέμβαση εισαγγελέα για να σταματήσει το πάρτι.

Το φοβερό όμως είναι άλλο: Ο έκπληκτος εφοπλιστής – ο οποίος είχε φροντίσει να μαντρώσει μια ολόκληρη πλαγιά του βουνού με έναν δίμετρο τοίχο, για να κρύψει το «παλάτι» του από τα αδιάκριτα βλέμματα – αναρωτιόταν... τι συνέβη, αφού αυτός ήθελε απλά να οργανώσει ένα...  event για την προβολή του νησιού. Τι να του πεις τώρα;

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.