search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:26
MENU CLOSE

«Καταπέλτης» το δικαστήριο επειδή σκότωσε με λοστό το σκυλί του!

10.09.2013 15:08
«Καταπέλτης» το δικαστήριο επειδή σκότωσε με λοστό το σκυλί του! - Media

«Καταπέλτης» έπεσε η απόφαση του Δικαστηρίου στον άνδρα που συνελήφθη την Παρασκευή 30 Αυγούστου να χτυπάει με λοστό ένα σκυλί του σε μια γειτονιά του Περάματος.

«Καταπέλτης» έπεσε η απόφαση του Δικαστηρίου στον άνδρα που συνελήφθη την Παρασκευή 30 Αυγούστου να χτυπάει με λοστό ένα σκυλί του σε μια γειτονιά του Περάματος.
 
Το Α' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά επέβαλε:

  1. Δύο χρόνια ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή αλλά εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα.
  2. 5.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο.
  3. Την οριστική αφαίρεση των τριών σκυλιών που ο δράστης έχει και του απαγορεύεσαι να αποκτήσει άλλο ζώο στο μέλλον!

 
Όπως έγινε γνωστό ο δράστης ήταν γνωστός στην περιοχή καθώς είχε σκοτώσει πολλά σκυλιά στο παρελθόν, αυτή τη φορά ωστόσο συνελήφθη μετά από κατηγορίες δύο γυναικών που τον είδαν.
 
Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της δίκης, κατά την ώρα της σύλληψής του στο πλαίσιο του αυτοφώρου ήταν ιδιαίτερα προσβλητικός προς τους καταγγέλλοντες και έπιανε να τα γεννητικά του όργανα για να προκαλέσει την οργή εκείνων που προσπαθούσαν να παρέμβουν για σώσουν το κουτάβι, που τελικά πέθανε από τα χτυπήματα.
 
Προκλητικός ήταν όμως και στο Πλημμελιοδικείο, όπου ο δράστης απείλησε τρεις φιλόζωες που παρακολουθούσαν τη δίκη. Όπως αναφέρεται και οι τρεις αναμένεται να καταθέσουν μήνυση εναντίον του.

Ο δράστης κρατείται από την Αστυνομία.
 
Πηγή: zoosos
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:26