search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:55
MENU CLOSE

Συνωστισμός παρά τω προέδρω…

16.09.2013 13:10

Πάνω από καμιά εικοσαριά στελέχη του κόμματος και βουλευτές  βρέθηκαν στη ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα.

Πάνω από καμιά εικοσαριά στελέχη του κόμματος και βουλευτές  βρέθηκαν στη ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα ενώ σχεδόν όλοι ήταν παρόντες στη συνέντευξη Τύπου την Κυριακή. Για …στήριξη του κόμματος και του προέδρου ή για πλασάρισμα στην πρώτη γραμμή, δίπλα στον πρόεδρο όπως συνέβαινε με το ΠΑΣΟΚ την εποχή του Ανδρέα; Κάπως έτσι σχολίαζαν κακεντρεχώς όσοι βλέπουν σε κάθε βήμα του Αλέξη Τσίπρα και του κόμματος κοπιάρισμα ή επαναφορά παθογενειών του ανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ. Πάντως, ο πρόεδρος σημείωσε με έμφαση ότι δε θα σχηματίσει κυβέρνηση μόνο με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά στην κυβέρνηση «όλων των Ελλήνων» που θα φτιάξει θα επιλέξει τους ικανούς, έντιμους και άξιους. Τώρα δεν ξέρουμε αν ήθελε να στείλει κι εσωκομματικά μηνύματα ή απλώς να τονίσει ότι ευαγγελίζεται το στοιχείο της «αξιοσύνης» και της «ενότητας» και όχι των αποκλεισμών. Θα δείξει…
 
Μ.Μ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01