search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:21
MENU CLOSE

Και το BBC αναρωτιέται για τους «αγανακτισμένους πολίτες» που συμπλέουν με την αστυνομία (Video)

19.09.2013 08:39
Και το BBC αναρωτιέται για τους «αγανακτισμένους πολίτες» που συμπλέουν με την αστυνομία (Video) - Media

Την αντίδραση του δημοσιογράφου του BBC Paul Mason προκάλεσε το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, από τα επεισόδια στο Κερατσίνι, στο οποίο φαίνονται «αγανακτισμένοι πολίτες» να πετάνε πέτρες σε διαδηλωτές, σε σύμπνοια με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο από το www.info-war.gr από τα επεισόδια στο Κερατσίνι, στο οποίο φαίνονται «αγανακτισμένοι πολίτες» να πετάνε πέτρες σε διαδηλωτές, σε σύμπνοια με τις αστυνομικές δυνάμεις.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αστυνομικοί και «κάτοικοι» συνεργάστηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην αντιφασιστική πορεία, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

To βίντεο προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου του BBC, Paul Mason, ο οποίος αναρωτιέται μέσω twitter αν θα μπορούσε η ελληνική κυβέρνηση να εξηγήσει στην υπόλοιπη ΕΕ για ποιό λόγο φαίνονται να συνεργάζονται η αστυνομία και αυτοί που πετάνε πέτρες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:20