search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:30
MENU CLOSE

Η Ελισάβετ τα θέλει όλα στην ώρα τους!

23.09.2013 14:52
Η Ελισάβετ τα θέλει όλα στην ώρα τους! - Media

Ο χρόνος είναι χρήμα!  Η βασίλισσα Ελισάβετ αναζητά «βασιλικό» συντηρητή ρολογιών με έδρα το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ο χρόνος είναι χρήμα!  Η βασίλισσα Ελισάβετ αναζητά «βασιλικό» συντηρητή ρολογιών με έδρα το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Σχετικά είναι τα δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο.

Αυτός που θα αναλάβει τη θέση θα πρέπει να κουρδίζει τα περισσότερα από 1.000 ρολόγια της βασιλικής οικογένειας και να εξασφαλίζει ότι θα δείχνουν την ώρα με ακρίβεια.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δίνει μισθό σχεδόν 37.000 ευρώ ή 31.200 λίρες στερλίνες το χρόνο για 37,5 ώρες εργασίας την εβδομάδα.

Ένα από τα σημαντικότερα καθήκοντα του συντηρητή ρολογιών θα είναι να αλλάζει την ώρα τον Μάρτιο και να κάνει το ίδιο τον Οκτώβριο.

Θα είναι επίσης υπεύθυνος για την αποκατάσταση και τη συντήρηση των ρολογιών που βρίσκονται στη βασιλική συλλογή, όπου υπάρχουν από ρολόγια πύργων έως ρολόγια τσέπης.

Αυτός ή αυτή που θα κερδίσει τη θέση θα έχει ως βάση τα Ανάκτορα του Μπάκινχαμ αλλά θα ασχολείται με τα ρολόγια και σε άλλες βασιλικές κατοικίες.

Φυσικά, μία από τις βασικές απαιτήσεις είναι να μπορεί ο υποψήφιος «να δουλεύει με αυστηρό χρονοδιάγραμμα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:29