search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:14
MENU CLOSE

Η απάντηση Λασκαρίδη για το MEGA

24.09.2013 09:17
Πρόστιμα 237.000 ευρώ επέβαλε το ΕΣΡ - Media

Να αιτιολογήσει την απόφαση του ΕΣΡ να εγκαλέσει το MEGA επειδή… δεν προέβαλε αρκετά τη Χρυσή Αυγή, επιχείρησε ο πρόεδρος του Συμβουλίου, Ιωάννης Λασκαρίδης.

Να αιτιολογήσει την απόφαση του ΕΣΡ να εγκαλέσει το MEGA επειδή… δεν προέβαλε αρκετά τη Χρυσή Αυγή, επιχείρησε ο πρόεδρος του Συμβουλίου, Ιωάννης Λασκαρίδης.
Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, πως δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά από τη στιγμή που ο ειδικός αναλυτής παρουσίασε τον πίνακα και υπήρχαν αποκλίσεις από το χρόνο που οφείλει να διαθέτει ο σταθμός στο συγκεκριμένο κόμμα.
Ανέφερε ακόμη ότι υπέγραψε παράλληλα κλήσεις και για άλλους σταθμούς που δεν είχαν αφιερώσει τον ορισμένο χρόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Ελληνες, ενώ, όπως είπε, ο ίδιος δεν μπορεί να αποφασίσει για το εάν έχει δίκιο ο σταθμός, καθώς αυτό θα κριθεί σε  συνεδρίαση του ΕΣΡ. Εκεί, όπως είπε,  θα αποφασιστεί εάν η υπόθεση θα πάει στο αρχείο, όπως συμβαίνει και με πολλές άλλες μετά τις εξηγήσεις που δίνουν οι σταθμοί.
Αναφερόμενος, τέλος, στην ημέρα παράδοσης του σχετικού εγγράφου για απολογία στο Mega, είπε ότι την είχε υπογράψει πολύ νωρίτερα και δε γνώριζε πότε θα σταλεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01